öfkemi dile dökeceğim zaman ilk düşündüğüm bugün sinirlediğim şeye 20 yıl sonra da sinir olup olmayacağım. uzun süredir bastırmaya çalıştığım bir öfkeyse, yenik düşmeye hazırsam bu sefer ölümlü dünya, değer mi diye düşünürüm. acaba o kişinin öldüğünü duysam öfkemi içimde tuttuğuma mı onun suratına kustuğuma mı üzülürüm diye bir yoklarım kendimi. onun ölüsüyle dirisi arasında bir fark varsa sineye çekerim, uzaklaşıp dayanmaya çalışırım ama artık ölüsü de dirisi gözümde bir olmuşsa ezer geçerim. bir daha da suratına bakmam. ama çok ender de olsa böyle yaptığım, zaman geçtikçe, hayattaki hemen herşeyin geçici, anlamsız ve boş olduğunu, tepki göstermenin de faydasız olduğunu anladığımdan keşke yapmasaydım diyorum. belki yapmasaydım da yapmadığıma üzülecektim, bilemiyorum. fakat söz konusu kişiler anneannem ve dedem olsaydı onlara ne kadar gıcık olursam olayım kötü söz söylemezdim. xanax içerdim, alkole dadanırdım artık ne yol bulursam bulur yapar eder 3 ay katlanırdım.bence sen de sık dişini, dayan. sayılı gün çabuk geçer.