Çok değer vermişsin g... kalkmış. Koca milletinin 2 kaşığından birini kıracaksın . Yoksa seni beğenmezSlm kizlar....yaklasik 3 yıldır evliyim ailemin istemediği bi evlilik gerçekleştirdim ve ne kadar da haklı olduklarını gördüm..cahillik mi genclik mi ergenlik mi artık ne olduysa evlendim..gelinliğime kadar kendim kiraladim hiç bi seye zorluk çıkarmadım bu süreçte...ama evlendiğim kişi tam bi hanzo çıktı...maddi manevi çok yıprandim bu süreçte..son zamanlarda geçimsizliğinin dozajı artti ve şiddet uyguladı ilk değil bu arada bi oğlum var o babasina cok düşkün bu yüzden bi daha olmayacak sözlerine kandim ama oldu..artik aile büyükleri de öğrendi ve su an boşanmak istiyorum beni durduruyorlar biz bilmiyorduk biz ona ayar çekeceğiz niye daha önce hiç söylemedin diye..ama ben yoruldum ve bu adamdan tiksindim kesinlikle istemiyorum..hayallerimi umutlarimi enkaza çeviren bu adamı artik istemiyorum..ben onu temiz evde aile ortami sağladim altina araba verdim krediyle aldiğim..yani benimle evlenmeden önceki hayatindan çok daha rahat ve güzel bi yasam sundum ama evlilik sorumluluğu ona zor geldi..hakarete şiddete başvurdu..ben şu an kesin kararliyim ama aile büyüklerinin beni durdurmamasi için bana bi seyler söyleyin kendi değerimin farkina varayim bana öyle cümleler söyleyin ki evet ya boşanmam lazim diyip aile büyüklerini takmayayim...daha fazla sabretme diyin..sabır bazen bazılarina büyük bir ziyan deyin..
Çok doğru söylüyorsun düşünüyorsun , üç yıl daha sabretmek ister misin ? Ne katkısı olacak hayatına ?Slm kizlar....yaklasik 3 yıldır evliyim ailemin istemediği bi evlilik gerçekleştirdim ve ne kadar da haklı olduklarını gördüm..cahillik mi genclik mi ergenlik mi artık ne olduysa evlendim..gelinliğime kadar kendim kiraladim hiç bi seye zorluk çıkarmadım bu süreçte...ama evlendiğim kişi tam bi hanzo çıktı...maddi manevi çok yıprandim bu süreçte..son zamanlarda geçimsizliğinin dozajı artti ve şiddet uyguladı ilk değil bu arada bi oğlum var o babasina cok düşkün bu yüzden bi daha olmayacak sözlerine kandim ama oldu..artik aile büyükleri de öğrendi ve su an boşanmak istiyorum beni durduruyorlar biz bilmiyorduk biz ona ayar çekeceğiz niye daha önce hiç söylemedin diye..ama ben yoruldum ve bu adamdan tiksindim kesinlikle istemiyorum..hayallerimi umutlarimi enkaza çeviren bu adamı artik istemiyorum..ben onu temiz evde aile ortami sağladim altina araba verdim krediyle aldiğim..yani benimle evlenmeden önceki hayatindan çok daha rahat ve güzel bi yasam sundum ama evlilik sorumluluğu ona zor geldi..hakarete şiddete başvurdu..ben şu an kesin kararliyim ama aile büyüklerinin beni durdurmamasi için bana bi seyler söyleyin kendi değerimin farkina varayim bana öyle cümleler söyleyin ki evet ya boşanmam lazim diyip aile büyüklerini takmayayim...daha fazla sabretme diyin..sabır bazen bazılarina büyük bir ziyan deyin..
AynenEğer mutsuzsam, kararımdan EMİNSEM,Ailem değil feriştahı gelse durmam....
aile büyükleri dedikleriniz kimler? zamanında onlar istememiş evlenmişsiniz. şimdi neden onlar istemeyince boşanamayasınız ki?
yazmış ya eşinin annesi vs. biz bilmiyorduk ayar çekicez demişler..
kendi ailesini dinlemeyen onları niye dinler dimi?
konu sahibesi evlenmek için kendi aileni çiğnediysen boşanmak için kocanın ailesini ezer geçersin mantık olarak
İşte yine ezip yanlış karar vermek istemiyorum artik her kararimi sorgular oldum..yazmış ya eşinin annesi vs. biz bilmiyorduk ayar çekicez demişler..
kendi ailesini dinlemeyen onları niye dinler dimi?
konu sahibesi evlenmek için kendi aileni çiğnediysen boşanmak için kocanın ailesini ezer geçersin mantık olarak