Cilt Bakımı Ürünleri Sabamed Q10 mu Nivea Q10 mu :(

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

cyge

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2012
1.221
63
45
37 yaşındayım ve özellikle Alın bölgemde kırışıklıklarım var.Artık Q10 içerikli ürün kullanmam gerekiyor ama kafam çok karıştı.Sabamed mi niveamı kararsız kaldım ikisindende kullanıp memnun kalan çok sizlerin fikirleri benim çok değerli paylaşırmısınız lütfen sizce hangisi.

37 yaşındayım ve özellikle Alın bölgemde kırışıklıklarım var.Artık Q10 içerikli ürün kullanmam gerekiyor ama kafam çok karıştı.Sabamed mi niveamı kararsız kaldım ikisindende kullanıp memnun kalan çok sizlerin fikirleri benim çok değerli paylaşırmısınız lütfen sizce hangisi.
bence botoks yaptır kurtul bi sürü kreme deli gibi paralar veriyoruz ne kadar gereksiz botoks kesin çözüm onu bunu bilmem

Arkadaşım botoks yaptırdı evet gayette güzel oldu bende düşünüyorum ama 40 tan sonra olsa daha iyi olur gibime geliyor bakalım zaten olmadı öyle yapıcam.Çünkü nivea Q10 aldım evetfark var ama öyle aman Allahım gitti kırışıklıklar denicek kadar asla değil sadece fazla nemlendiriyor o kadar sbamedi kullanmadım bunlar bitsin onuda deniycem.

Nivea q10 kesinlikle çok başarılı bir ürün arkadaşlar 3 kutu falan aldım çok iyiydi

X