Anket Sabahları sizi sıcacık yatağınızdan kaldıran nedir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi busra_tuna
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sabahları sizi sıcacık yatağınızdan kaldıran nedir?

• Sizi kahvaltıda bekleyen sıcak çayınız ve börekler,poğaçalar..

OY: 12 3,3%
  • İşe/okula gitmek için kalkıyorsunuz..Yani mecburen..

OY: 207 56,4%
  • Hergün izlediğiniz sabah programı..

OY: 4 1,1%
  • Durmadan çalan ve sinir olduğunuz saat yüzünden..

OY: 33 9,0%
  • Diğer..(Belirtiniz..)

OY: 111 30,2%

• Ankete Katılan
    367
B

busra_tuna

Ziyaretçi
Sabahları sizi sıcacık yatağınızdan kaldıran nedir? yerimseniben

beni yatagimdan kaldiran oglumun aglamalari e tabi aciktigi icin seve seve kalkip ona sut yapiyorum:emir_bebek:

ben işe gidiyorum.. gec de yattıgım için cok zor geliyorrrr

diğer..........
eşimin her gece düzenli olarak 7.30 a kurduğu o sinir cep telefonu saatinin alarmı.....o sesle uyanmak iğrenç bi duygu:(((tabi benim kalkıp kahvaltı hazırlamam genelde 10.30:)))))))))beni sabah uyandırmasınlarda ne isterlerse yaparım:)))

işe gitmek için kalkıyorum ama o çalan saat beni deli ediyo hele uykumu alamadımsa duvara fırlatmak geliyo içimden

okula gidiyorum kalkıp, benim okulumda devam zorunluluğu da yok ama gitmeden de yani dersi dinlemeden de olmuyor. mecburiyet yok ama mecburen yani. devam zorunluluğu olsa daha iyiydi.

işe yaramayan telefonun alarmından sonra annemin başımda yarım saat konuşması:)ki bazen hiç tınlamayım dönüp arkamı yattığımda oluyor ama çoğunlukla zorla kalkıyorum ya:((((ben uykuyu seviyorum ya:(

işe gitmek için mecburen. oğlum geceleri mızırdandığı için uykuya hasretim.bir gün cep telefonum olmazsa çalan alarma ertele denmesinden patlamasındandır.( Allah korusun.)

ben işe gitmek için uyanıyorum. yakındada çocuk için uyanırım. kıymetini bil diyorlar şimdilik ne demek istiyorlar tam anlamıyorum. bazı sabahlarda uyanıp o günün tatil olduğunu hatırlayıp tekrardan uyumam var ya görülmeye değer :1yes2: sanki dünyalar benim oluş gibiyim o dakikalarda.

çocuklarımı okula yollamak için kalkıyorum.EŞİM İŞE GİDERKEN KALMIYORUM ÇÜNKİ ERKEN SAATTE GİDİYO

sabah 6'da telefonumun alarmıyla kalkıyorum oğluma kahvaltı hazırlıyorum akşamın yemeğini yapıyorum, kahvaltımı (beslenme çantamı) yanıma alıp işime gidiyorum söylemesi ayıp işyerim evimin karşısında da beş dakikada zor gidiyorum:Roflol:

beni eşim kahvaltı yapmak için uyandırıyo (odada ses yapıyo dolap kapaklarını acıyo tv ses veriyor sonra uyanmam tesadüfmüş gibi davranıyor)

düşündüm ama bir neden bulamadım...(bebeğim yok,işe gitmiyorum,kahvaltı bekleyen bir eşim yok)

ben galiba sadece kalkmam gerektiği için kalkıyorum...

acıdım kendime sabahları uyanmak için bir neden bile bulamadım ya...:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

o gun kalkmak gibi bir mecburyetim yoksa hic bir sey beni sicak yatagimdan kaldiramaz.

iş yüzünden kalkıyorum gıcık cep teli calar saatiyleesüprizzzzzKötü Kazen

işe gitmek için kalkıyorum 7:45 te.hergün üff üff diye diye.niye okudum sanki diye diye.keşke ev hanımı olsaydım...

Back