Çocuk Hastalıkları Sabahları midesi bulanan çocuğu olan varmı?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Freegril

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2007
1.727
23
Benim kızımın doğduğundan beri araara devam olan mide bulantıları var.Bazen aç, bazen tok karna hiç fark etmez öğürüyor.Bu arada kızım 4 yaşında.Bilhassa sabahları kalktığında öğürme huyu var.Ama herzaman değil araara.Bunula ilgili gastroenterologa götürdüm birşey yok dedi ama neden bu çocuk böyle yapıyor.Beni çok huzursuz ediyor bu durum.Böyle şeyler yaşayan anneler varmı acaba benden başka.

selam ozgurdu,
oglum 3.5 yasinda sabahlari midesinin bulndigini soyluyor bazen. Ama sbahlari benim de midem bulanir. Kahvaltiyi hemen yapmak ise yariyor. Bizimki hic ogurmedi sadece soyluyor ilgi cekmek icin de yapiyor olabilir. simdilik uzerine gitmiyorum. Devamli yapmadigi icin. Tok karnina da yapiyor diyorsun. Yediklerini ve ne zamanlarlar ogurdugunu bir izlesene belki bir baglanti kurabilirsin.
sevgiler

doktor bir sey yok dediyse otomatik olarak anne ilgisi cekmek diye dusunurum ben.Benim oglum midem bulaniyor lafini bilmiyor karninin agridigini soyluyor ama ogurmuyor cok nadir virus kaptiginda ögürür.Bende onu kucagim alirim bebekmis gibi karnini oksarim yavas yavas bir dakika bile durmaz kucagimdan firlar gider.Eger hastalik baslicaksa yada yuvada kadin kizdiysa arkadasi kustuyse gitmek istemiyorsa kucagimdauzun kalir indirmek istesemde inmez mizildar o zaman sorunun ne oldugunu anlamak icin caktirmadan konusur soru sorarim karnini ovarim gene moralini duzeltmeye calisirim.Eger sabah ac uyanan bi cocuksa benim oglan bazen acikiyo ben agiz kokusundan anliyorum bi tane kraker veriyorum o bastiriyor kahvalti edene kadar midesini.Ama bence mide konusu psikolojik ve yapacak bisi bulamayanin bahanesi viruste olabilri ama ates yoksa virus ihtimalide kalkiyor ortadan.Psikolojikse tek ilaci sabir ve sevgi.

selam canim,yazili simdi gordum,benim kizda 8 ayindi galiba yanlis hatirlamiyorsam hep midesini bulandirir ve ögürür.halende arasira yapiyor hatta su isterken su demez midesini bulandirar ögürür ister,bence tamamne psikolikmen yapiyorlar ilgi cekmek icin,bn alistim ama inan cok zor zaten kizim 2ayindan beri ictahsiz ve kusuyor, allah yardimcimiz olsun ozgurducum,sabirli olalim,gecer ins,,,,

X