Daha hiç bir resmi aşamaya geçmeden gelinlik modelim belliydi.Ama bu resmi nerden aldım ,bir firmayamı ait bilemedim.Sonunda bir gelinlikçinin yaptık oldu diyerek sayfasına koyduğu fotoğrafa güvenerek gittim ve bir tane gelinlik denemeden ölçü alınıp dikim başladı.Taki 2.provadan üzerindeki işlemeyi görmek istiyorum artık diyene kadar.
Gelinlik bu
Yaptık oldu dedikleri sayfalarında yayınlanan fotoğraf
Bana işlemenizi hazırlamaya başadık bu onun aynısı dedikleri işleme
1100 lira gibi bir ödemesini yapmıştık.Gördüğümde çıldırmış gibiydim.Neler söylediğimi bile hatırlamıyorum bayana.Paranızı iade edicem dedi.Ben bu gelinliği istiyorum ama aynı problemi yaşamak istemiyorum.tam 2 ay var düğünüme.Lütfen gören bilen duyan.Ben internette sabahlara kadar bulmaya çalışıyorum ama bulamadım.Gelinlik bir firmaya aitse o hangi firma.Yok bunu diken bi yer var derseniz orası neresi.İzmir de diktiriyordum ancak ,İstanbul 'da satışı varsa giderim.Yardımlarınızı en acil tarafından bekliyorum.Sürem de kalmadı pek
Gelinlik bu
Yaptık oldu dedikleri sayfalarında yayınlanan fotoğraf
Bana işlemenizi hazırlamaya başadık bu onun aynısı dedikleri işleme
1100 lira gibi bir ödemesini yapmıştık.Gördüğümde çıldırmış gibiydim.Neler söylediğimi bile hatırlamıyorum bayana.Paranızı iade edicem dedi.Ben bu gelinliği istiyorum ama aynı problemi yaşamak istemiyorum.tam 2 ay var düğünüme.Lütfen gören bilen duyan.Ben internette sabahlara kadar bulmaya çalışıyorum ama bulamadım.Gelinlik bir firmaya aitse o hangi firma.Yok bunu diken bi yer var derseniz orası neresi.İzmir de diktiriyordum ancak ,İstanbul 'da satışı varsa giderim.Yardımlarınızı en acil tarafından bekliyorum.Sürem de kalmadı pek