Sabahın köründe olacak iş mi??!!!

O mesajlar gelmesin diye sizin onay vermeniz gerek.Onay vermezsen göderebilirler.Mesajların içinde eğer gelmesini istemiyorsanız şu numaraya Gönderin diyorlardı.
O taktik, göndermek zorunda değilsiniz , çünkü kimseye mesaj gönderim onayı vermedim şahsen. Hiçbirinede cevap mesaji göndermedim,1 mayıstan beri mesaj gelmiyor bana kimseden.

Rehberimdeki önemli isimlere, yani anneme, iş arkadaşlarıma, aradıklarında duymam ve gerekirse uyanmam gereken kişilere tek tek zil sesi ayarladım.

Geceleri yatarken veya abuk sabuk rahatsız edilmek istemediğimde telefonun varsayılan zil sesini "yok" olarak işaretliyorum. Böylece benim tek tek seçmediğim insanlar aradıklarında herhangi bir melodi çalmıyor ama acil bir şey olursa önemsediğim insanlar aradığında duyuyorum.

Son düzenleme:
Aç ve tanıtım yaptıklarını anladığında pat diye kapat suratlarına telefonu. Telefonunu da sessize al. Bir çok temsilcileri vardır biri olmazsa öbürüne veriyorlardır numarayı. Arar arar bir müddet sonra bıkar, 10 gün sonra aranacakların listesine ekler yine ararlar sizi. Tanıtımı duyunca, kapat direkt.

numaralariniz nasil ulasiyor ki o firmalara? sasirdim acikcasi.....almanyada böyle bisey asla ve asla mümkün olamaz, kimsey sizden izinsiz numaraniz verilmez....ne is bu yaaa?

Bunu ben de deneyeyim. Böyle bir seçenek olduğundan bihaberim. Benim evimde ev telefonu yok. Dolayısıyla ailemin ulaşabileceği tek telefon cep telefonum. Sessize alamıyorum bu sebeple. Ya gece bir şey olursa, ya ararlarsa, ulaşamazlarsa diye düşünüyorum. Dolayısıyla diğer kişilerin, reklam ve tanıtım aramalarının da tacizlerini önleyemiyordum. Bir deneyeyim bakayım. Olacak mı...

Ellenazza katılıyorum. 1 Mayıs itibari ile mail, mesaj ve telefon ile bilgilendirme yapılması Elektronik Ticareti Düzenleme Kanunu ile yasaklandı. Bu durumda arayan firmayı sizin şikayet etme hakkınız var. 15.000 Tl den başlıyor firmalara kesilen cezalar.

numaralariniz nasil ulasiyor ki o firmalara? sasirdim acikcasi.....almanyada böyle bisey asla ve asla mümkün olamaz, kimsey sizden izinsiz numaraniz verilmez....ne is bu yaaa?
Sorma ya Türkiye de böyle allahtan 1 mayısta yeni bir kanun çıkmış kızlardan öğrendim bu gün . Tekrar ararlarsa dava etmekle tehtit edicem

bu ara anlamıyorum ama bütün firmalar kudurmuş durumda.ne mesajları bitiyor ne aramaları.sessize al kurtul...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…