Sabahın köründe olacak iş mi??!!!

Kedili0983

su yolunu bulur
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2014
3.916
4.814
Günaydın kk hanımları , artık sabahları müşteri hizmetleri tarafından uyandırılmaktan gına geldi. Eşim 1 hafta izin aldı işten.Normalde sabah 6 da kalkıp işe gidiyor son 1-2 aydır soğuk algınlığı sebebiyle çok yorulmuştu fiziken öyle dinlenmek uyumak biraz evde istirahat amacı ile izinde . Bende malum hamileyim geceleri zor uyuyorum sabah ne kadar geç uyanırsam o kadar iyi oluyor. Neyse çok uzatmak istemiyorum 5 sabahtır sabahın 9:00 da uyandırılıyoruz telefonla hatta taciz ediliyoruz bir kuru temizleme firması tarafından arayıp tanıtım yapıyorlar ve artık bu olay bizi delirtme boyutuna vardı. Aradıkları her numarayı engelledim ama masallah nasıl bir santralleri varsa engelle engelle bitmedi . Sizin başınıza bu şekilde bir taciz geldimi ve nasıl kurtuldunuz ? Hakaret ve küfür dışında önce kibarca sonra sertçe konuştum para etmedi

En kesin çözüm uyurken telefonları sessize alıp salonda bırakmak :)

Günaydın ..
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki ...
Aynı problem bizde de mevcut..
Numaraların hepsini engelledik ama hala aranıyoruz ..
Önemli bi iş yaparken , telefon ısrarla çalıyor paldır küldür yanına gidiyorum , ya önemli bişseyse diye , görüp deliriyorum ..

Bana da kolejlerden gına geldi. Oğlum kreşe başladı bu yıl ve bütün kolejlerden aranıyorum. Sinir oluyorum artık.

artık iş saatleri dışındada arıyorlar akşam 20:30 da her aradıklarında bağırın aramamalarını söyleyin..uyurken sessize alın telefona..başka çare yok..

İyide 1 mayısta yasaklandı bu tip arama ve mesajlar btk tarafından. Tanıtım için arama bile maksimum yılda iki defa yapılabilecek diye hatırlıyorum.
Bir daha aradıklarında, iznim olmadan beni aramaniz yasak, bir daha ararsanız şikayette bulunacağım deyin.
Banada çok mesaj arama geldi ama 1 mayis itibariyle kesildi, hele 1 mayıstan önceki son hafta gece 11de mesaj geliyordu, şimdi telefonum çalınca yada mesaj gelince tanıdık birindendir diyebiliyorum. Kabus gibiydi son hafta.

sikayetvar.com a şikayet edin

beni de spor salonundan arayıp duruyolardı

şikayet ettim

özür dileriz bidaha aramıcaz şikayetinizi silermisiniz diye aramışlardı

Babamıda rahatsiz ediyorlardi.
Once kibarca uyardi , sonra biraz sert cikti, sonra baya bagirdi ve eger aramaya devam ederlerse mahkemeye verecegini soyledi kapatti.
Sonuc= Artik kafasi rahat

Eşim Pazarları izinli huzurlu uyusun diye telefonların sesini kısıyorum güzel oluyor :)

bir daha telefonu açtığınızda konuşmayı kaydettiğinizi çok rahatsız olduğunuzu bir daha ararlarsa şikayet edeceğinizi söyleyin. belki korkar aramazlar.

Artik yasaklandi bu tarz seyler.
Mahkemede tazminata hakkiniz var bu durumda.
Sizi mahkemeye vericem diyin.

Ben de ttnet yüzünden rahatsız ediliyordum şaçma sapan bir uygulamaları var tvbu diye, iptal ettim 5 altı lira fazla alıcaz diye iptal sonrası onun için arar oldular en son sert konuştum inşallah daha aramazlar aksi durumda şikayet edeceğim.

bıktım, yıldım, usandım o telefonlardan.. bir de 2-3 kere de değil kapanana kadar çaldırıp sonra tekrar tekrar arıyorlar.. bağırmaya da kıyamıyorum insanlar ekmek parası için kendilerine verilen görevi yapıyorlar ama kibarlıkta bir yere kadar gidiyor.. hiç açmıyorum, sesi de kısıyorum bitti gitti..

Offf aynı konu bizde de var
Bizede bilmem ne sagliktan aradiklarını söyleyip tel kazandınız diyor..olumsuz bisey söyleyeceginiz zaman tak kapatiyolar teli...
Sonra esimi aradıklarında da oda saf ayagina yatip dinledi dediklerni yaptı postaneye tel yolladilar iphone 6 299 tl
Esimde gitmeyince iste ariyolar sirketi zarara ugrattiniz mahkemeye vericez sizi ...
Neyse bu olaydan snra yine arandim en son karakolu aradim ne yapmam gerekiyorsa yapalim artik dedm..Oda dakin inanmayin dedi..Inanmiyorum da cozumu yok mu dedm? En cok bu konuda sikayet aliyoruz artik numara elinizde bulunuyorsa dilekce verin karakola ya da savciliga dedi ..
Snra esime bole bole dediler dedim birakin versin mahkemeye ins verir de ama vermezler dedi polis:)

Beni de digiturk arıyor bende uyuyacağım zaman tlf sessize alıp uyuyorum

Offff ne kadar benim gibi madur varmış . Hepinize çok tesekkür ederim tavsiyeleriniz için. Sürekli arıyor bu firma 1 yıldır devam ediyorlar aslında. Haftada en az 2 kez her hangi bir saatte arıyorlar .. Ama bu son 5 gündür her gün sabahın körümde arayınca delirdik eşimle. 1 mayısta çıkan kanun sadece bankaları kapsıyor diye biliyordum eğer bu tarz kurutemizleme firmalarını ( hizmet sektörü) falanda kapsıyorsa bir daha aradıklarında bununla tehtit edeyim bare , inanın içimden ne küfürler geçiyor ama karşımdakide maaşlı bir işçi vicdan yapıyorum

O mesajlar gelmesin diye sizin onay vermeniz gerek.Onay vermezsen göderebilirler.Mesajların içinde eğer gelmesini istemiyorsanız şu numaraya Gönderin diyorlardı.

beni de geçen sene bir banka sürekli arıyordu cep tel.i meşgule atıyorum bu sefer saniyede evi arıyorlardı.Kaç kere aramayın desem de yok anlamadılar.Şikayet var.com a bir şikayet ettim 1 senedir kafam rahat.Ay resmen taciz ediyorlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…