- 30 Haziran 2014
- 3.916
- 4.814
-
- Konu Sahibi Kedili0983
Günaydın kk hanımları , artık sabahları müşteri hizmetleri tarafından uyandırılmaktan gına geldi. Eşim 1 hafta izin aldı işten.Normalde sabah 6 da kalkıp işe gidiyor son 1-2 aydır soğuk algınlığı sebebiyle çok yorulmuştu fiziken öyle dinlenmek uyumak biraz evde istirahat amacı ile izinde . Bende malum hamileyim geceleri zor uyuyorum sabah ne kadar geç uyanırsam o kadar iyi oluyor. Neyse çok uzatmak istemiyorum 5 sabahtır sabahın 9:00 da uyandırılıyoruz telefonla hatta taciz ediliyoruz bir kuru temizleme firması tarafından arayıp tanıtım yapıyorlar ve artık bu olay bizi delirtme boyutuna vardı. Aradıkları her numarayı engelledim ama masallah nasıl bir santralleri varsa engelle engelle bitmedi . Sizin başınıza bu şekilde bir taciz geldimi ve nasıl kurtuldunuz ? Hakaret ve küfür dışında önce kibarca sonra sertçe konuştum paraetmedi
Beni de digiturk arıyor bende uyuyacağım zaman tlf sessize alıp uyuyorumGünaydın kk hanımları , artık sabahları müşteri hizmetleri tarafından uyandırılmaktan gına geldi. Eşim 1 hafta izin aldı işten.Normalde sabah 6 da kalkıp işe gidiyor son 1-2 aydır soğuk algınlığı sebebiyle çok yorulmuştu fiziken öyle dinlenmek uyumak biraz evde istirahat amacı ile izinde . Bende malum hamileyim geceleri zor uyuyorum sabah ne kadar geç uyanırsam o kadar iyi oluyor. Neyse çok uzatmak istemiyorum 5 sabahtır sabahın 9:00 da uyandırılıyoruz telefonla hatta taciz ediliyoruz bir kuru temizleme firması tarafından arayıp tanıtım yapıyorlar ve artık bu olay bizi delirtme boyutuna vardı. Aradıkları her numarayı engelledim ama masallah nasıl bir santralleri varsa engelle engelle bitmedi . Sizin başınıza bu şekilde bir taciz geldimi ve nasıl kurtuldunuz ? Hakaret ve küfür dışında önce kibarca sonra sertçe konuştum para etmedi
O mesajlar gelmesin diye sizin onay vermeniz gerek.Onay vermezsen göderebilirler.Mesajların içinde eğer gelmesini istemiyorsanız şu numaraya Gönderin diyorlardı.İyide 1 mayısta yasaklandı bu tip arama ve mesajlar btk tarafından. Tanıtım için arama bile maksimum yılda iki defa yapılabilecek diye hatırlıyorum.
Bir daha aradıklarında, iznim olmadan beni aramaniz yasak, bir daha ararsanız şikayette bulunacağım deyin.
Banada çok mesaj arama geldi ama 1 mayis itibariyle kesildi, hele 1 mayıstan önceki son hafta gece 11de mesaj geliyordu, şimdi telefonum çalınca yada mesaj gelince tanıdık birindendir diyebiliyorum. Kabus gibiydi son hafta.