Sabahat Akkiraz'dan Seda Sayan'a: Edep Bilmez, Cahil...

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
Sabahat Akkiraz, Sayan hakkında suç duyurusunda bulundu

CHP'li Sabahat Akkiraz iki eşini öldüren şahsı canlı yayına çıkaran Seda Sayan hakkında suç duyurusunda bulundu.

Sayan ile tartışan Nazlıaka'ya Twitter'dan destek veren Akkiraz "Edep bilmez, cahil ile mücadele olmaz" dedi.

Seda Sayan hakkında, savcılığa suç duyurusunda bulunan Akkiraz, Sayan'ı eleştiren CHP'li Aylin Nazlıaka'ya da destek çıktı.

Twitter hesabından Sayan'a 'cahil ve edepsiz' diyen Akkiraz şunları yazdı Nazlıaka'ya şöyle destek verdi : "Edep bilmez ile, cahil ile mücadele olmaz. Hz. Ali diyor ki "Cahille girdiğim hiçbir savaşı kazanamadım" üzülme arkadaşım.

Sayan hakkında, 'kadın cinayetlerini meşrulaştırmaya çalışmak' gerekçesiyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunuldu. onedio
 
keşke ceza alsa..Rahşan affından çıkmasa ikinci kadın kurban olmayacaktı..adam belli katil ruhlu ve kadınlar istediği gibi davranmadığında itaat etmediğinde öldürmeyi hak görüyor bu adam salıverilirmi..
 
Haketti kendiaine hic yakistiramadam ve lutfen bir daha karsimiza cikmasin kendiainin karsesi kizi esi dostu boyoe bir olay yasaydi yinede programa cikarirmiydi acaba !!!
 
Sabahat Akkirazı hiç samimi bulmadım sürü psikolojisinin verdiği cesaretle suç duyurusunda bulunmuş bu güne kadar ne katilleri çıkardılar ekrana şimdi mi aklına gelmiş dava etmek? Ha Seda herşeyi hakediyor ama cık olmamışş
 
Back