• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabah uyandim elimde kina

Guldendudarik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2011
80
0
36
İzmir
Selam kizlar kücüken 4-5 yasindayken
Sabah uyandimda ellerimde kina vardi..
2kere olmustu annem akrabalara göstermisti sonrada bir daha olmadi..
Sizde böyle bir sey oldu mu anlamini biliyor musunuz?

Cevaplar icin simdiden tessekür ederim..

benim bir akrabama geçen yıl olmuştu sabah bir uyanmış ayaklarında kına varmış 3 gün bayuncada çıkmamış hiç ne kadar yıkarsa yıkasın:53:

İlk defa duyuyorum. Cevapları merak ediyorum, çok şaşırdım.

Bildiğiniz kına gibi mi kokuyor ?

Aman Allahım ilk defa böyle birşey duyuyorum nasıl yani kendiliğinden mi oluyor ..

arkadaslar bana cok sık oluyor
evın ıcınde gorunce sıkıntı derlermıs
ve tum ıctenlıgımle soyluyorum hep cok kotu seyler oldu kotu derken oyle para kaybetme degıl cok agır durumların hep oncesınde oldu
bı kac evvel gene oldu cok korktum cıddı gıden bı ılıskım var ınsallah 2.evlılıgım olucak bısey olucak sandım olmadı
ayaklarımdada oluyor
kına gıbı kokuyor
3.sahıslarla apylaştıktan bır sure sonra aynı gun ıcınde bır bakıyorum yok
seytanlar kına yakmıs dıyolar bı kac hocaya gıttık ımanımın zayıf oldugunu soyledıler namaz kılmamı dua etmemi söylediler
ya da bıseylerı eksık yaptıgımı gusul mısal ama bunu nereden nasıl bılebılırler bılemıyorum ama cok etkılenıyorum oldugunda

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaslar bana cok sık oluyor
evın ıcınde gorunce sıkıntı derlermıs
ve tum ıctenlıgımle soyluyorum hep cok kotu seyler oldu kotu derken oyle para kaybetme degıl cok agır durumların hep oncesınde oldu
bı kac evvel gene oldu cok korktum cıddı gıden bı ılıskım var ınsallah 2.evlılıgım olucak bısey olucak sandım olmadı
ayaklarımdada oluyor
kına gıbı kokuyor
3.sahıslarla apylaştıktan bır sure sonra aynı gun ıcınde bır bakıyorum yok
seytanlar kına yakmıs dıyolar bı kac hocaya gıttık ımanımın zayıf oldugunu soyledıler namaz kılmamı dua etmemi söylediler
ya da bıseylerı eksık yaptıgımı gusul mısal ama bunu nereden nasıl bılebılırler bılemıyorum ama cok etkılenıyorum oldugunda
Islamda kina iyi birsey ama..
Ve 4-5 yaslarimda günah nedir bilinmez ki

bende ne oldugunu bılmıyorum nettede herhangı saglam bı bılgı yok bunun la ılgılı ama oluyor bana uzun senelerdır

Back