• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabah uyandığımda elimde kına vardı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

baharguzeli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
338
228
103
Merhaba kızlar cok garip bi olay oldu normalde sık sık rüya görürüm 4-5 tane ve sıçrayarak cok uyanirim (bu olayin sebebi olarak bellirtilenler) ama bu gece hicbiri olmadı. Sabah kalktim giyindim cikolata yedim servise binecektim baktım ellerimde leke var turuncumsu iki elimde de var cikolata bulasti sandim elimle silmeye calistim olmadi yikadim yikadim cikmadi arastirdim melekler kına yakmıs falan hep hurafe sacma seyler yaziyor hicbir bilimsel aciklamasi yok? Mantar okudum ama hic bahsedilen mantara benzemiyor resimlere bakarsam. Ve cok titizim gerçi dün okulda tuvalete oturmamaya calisirken elim degdi biraz ondan mantar mı ki dedim ama hemen bol bol sabunlamistim ve islak birakmamistim sonra. Basina gelen var mi? Resmini de ekliyorum

Bu arada kokusu yok yıkıyorum yıkıyorum azalmıyo

Eklentiler

• IMG-20170607-WA0014.webp
    IMG-20170607-WA0014.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 11.632
  • IMG-20170607-WA0007.webp
    IMG-20170607-WA0007.webp
    7 KB · Görüntüleme: 9.678
  • IMG-20170607-WA0009.webp
    IMG-20170607-WA0009.webp
    6 KB · Görüntüleme: 3.107
İki elinde de var sanırım belki servise binerken paslı bi şeye dokundun ve iz bıraktı, ya da mürekkep gibi bi boya olabilir

İki elinde de var sanırım belki servise binerken paslı bi şeye dokundun ve iz bıraktı, ya da mürekkep gibi bi boya olabilir
Servise binemedim servisi kaçırdım :/ internete zaten ilk eldeki pas lekesi diye baktim benim gibi olan biiir suru insan var ve nihat hatipoglu ruhun uykuda diger alemlere gezmeye gitmesi falan filan demiş bilimsel bişey yok..

Yok ceviz lekesini biliyorum evet inatci bisey ama cevize dokunmadim :/
Cevize falan dokundun mu hiç? Benim başıma gelmisti, bu melekler kına yakıyor muhabbetini de duyduğumdan korkmuştum biraz. Sonra gece ceviz kırdığım aklıma geldi aynı böyle leke bırakıyor. Mutlaka mantıklı bi açıklaması vardır iyi düşün bence

Servise binemedim servisi kaçırdım :/ internete zaten ilk eldeki pas lekesi diye baktim benim gibi olan biiir suru insan var ve nihat hatipoglu ruhun uykuda diger alemlere gezmeye gitmesi falan filan demiş bilimsel bişey yok..
nihat hatipoğlu saçmalamış her zamanki gibi ne alaka hep uykuda ruh gezer özellikle rüyada falan hergün leke mi oluyo sanki

Mantar gibi bir şey diye biliyorum ben de. Ayakta olanı çok duydum ve bir tanıdığım ilaç kullanmıştı geçmişti.

Bu bir mantar çeşidi konu sahibi.

Korkacak bir durum yok.

Hurafelere inanmayın.

Herkesin cilt rengi ve dokusu farklıdır.

Renk ve şekil farkı bu yüzdendir.

En yakın zamanda bir cildiyeyi ziyaret etmenizi tavsiye ederim.

Okudum bunlari ancak kendi elimdekini bu mantarin resimlerine benzetemedim pütürlü ya da parcacikli durmuyor ve gece yatarken ellerimi alkollü mendille silmiştim ellerimi domestosla yikamadigim kaliyor yani nemli de birakmam ondan şaşkınım

Son düzenleyen: Moderatör:
Tesekkur ederim hepinize bu 2 hafta hiç doktora gidemem ancak mantar olduğunu varsayıp neler yapabilirim bakicam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X