B Beyzam Üye Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Beyzam #2 Sabah Test Yaptım Çok silik bir çizgi çıktı yarım saat içinde sizce bişey varmı Arkadaşlar Eklentiler IMG_20240826_212732.jpg 86,5 KB · Görüntüleme: 24
gelengiden Guru Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Beyzam #3 Yarım saat içinde çıkmasının bir anlamı yok maalesef negatif
B Beyzam Üye Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Beyzam #4 gelengiden .!.: Yarım saat içinde çıkmasının bir anlamı yok maalesef negatif Genişletmek için tıkla... Peki niye çizgi çıktı bilginiz varmı Kuruma çizgisi gibide değil
gelengiden .!.: Yarım saat içinde çıkmasının bir anlamı yok maalesef negatif Genişletmek için tıkla... Peki niye çizgi çıktı bilginiz varmı Kuruma çizgisi gibide değil
gelengiden Guru Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Beyzam #5 Beyzam .!.: Peki niye çizgi çıktı bilginiz varmı Kuruma çizgisi gibide değil Genişletmek için tıkla... Kuruma çizgisi canım
Beyzam .!.: Peki niye çizgi çıktı bilginiz varmı Kuruma çizgisi gibide değil Genişletmek için tıkla... Kuruma çizgisi canım
B Beyzam Üye Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Beyzam #6 gelengiden .!.: Kuruma çizgisi canım Genişletmek için tıkla... Polikistik overliyim bu hastalıktan kendiliğinden hamile kalan varmı duydunuzmu
gelengiden .!.: Kuruma çizgisi canım Genişletmek için tıkla... Polikistik overliyim bu hastalıktan kendiliğinden hamile kalan varmı duydunuzmu
3 34brc34 Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Beyzam #7 Beyzam .!.: Eki Görüntüle 3471444 Test Genişletmek için tıkla... Reglinize kaç gün var okadar test yaptım hamile değilken hiç silik çizgi çıkmadı. Daha varsa gününü bekleyin erken gebelik yapin
Beyzam .!.: Eki Görüntüle 3471444 Test Genişletmek için tıkla... Reglinize kaç gün var okadar test yaptım hamile değilken hiç silik çizgi çıkmadı. Daha varsa gününü bekleyin erken gebelik yapin
B Beyzam Üye Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Beyzam #8 34brc34 .!.: Reglinize kaç gün var okadar test yaptım hamile değilken hiç silik çizgi çıkmadı. Daha varsa gününü bekleyin erken gebelik yapin Genişletmek için tıkla... Adetim daha yeni geçti 10 gün fln oluyor
34brc34 .!.: Reglinize kaç gün var okadar test yaptım hamile değilken hiç silik çizgi çıkmadı. Daha varsa gününü bekleyin erken gebelik yapin Genişletmek için tıkla... Adetim daha yeni geçti 10 gün fln oluyor
3 34brc34 Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Beyzam #9 Beyzam .!.: Adetim daha yeni geçti 10 gün fln oluyor Genişletmek için tıkla... Yumurtlamadan sonra 14 gün falan geçmesi gerek siz erken yapmissiniz
Beyzam .!.: Adetim daha yeni geçti 10 gün fln oluyor Genişletmek için tıkla... Yumurtlamadan sonra 14 gün falan geçmesi gerek siz erken yapmissiniz
B Beyzam Üye Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Beyzam #10 34brc34 .!.: Yumurtlamadan sonra 14 gün falan geçmesi gerek siz erken yapmissiniz Genişletmek için tıkla... Peki bu kuruma çizgisii mi aynı diğer tek çizgi gibi ama silik
34brc34 .!.: Yumurtlamadan sonra 14 gün falan geçmesi gerek siz erken yapmissiniz Genişletmek için tıkla... Peki bu kuruma çizgisii mi aynı diğer tek çizgi gibi ama silik
3 34brc34 Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Beyzam #11 Beyzam .!.: Peki bu kuruma çizgisii mi aynı diğer tek çizgi gibi ama silik Genişletmek için tıkla... Evet hatalı olabilir yunurtlamadan 12.14 gün sonra yapmanız gerek
Beyzam .!.: Peki bu kuruma çizgisii mi aynı diğer tek çizgi gibi ama silik Genişletmek için tıkla... Evet hatalı olabilir yunurtlamadan 12.14 gün sonra yapmanız gerek