Sabah’tan Melih Gökçek’i zora sokacak haber

parkon

bence bitti
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
14.782
11.186
823
Sabah’tan Melih Gökçek’i zora sokacak haber
Gülen Cemaati ile AKP iktidarı arasındaki savaş, bu kez Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’i vurdu. Sabah Gazetesi, Gökçek’i cemaata bedelsiz yurt vermekle suçladı. Yandaş medyanın Gökçek’i zora sokacak bu manşeti ‘manidar’ bulundu.
Sabah Gazetesi, Başbakan Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın vakfı TÜRGEV ile ilgili rüşvet iddialarına cevap verirken, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’i zora sokacak iddialarda bulundu. Cemaat ile AKP arasındaki savaşta iktidara en yakın konumdaki gazete olan Sabah, bugün Ankara ekinde ve internet sitesinde manşetten verdiği haberde, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Melih Gökçek hakkında şok ifadeler kullandı.
Sabah Gazetesi’nin haberinde; Başkent’in en değerli bölgelerinden biri olan Çukurambar’da Konya Yolu üzerine inşa edilen Atlantik Eğitim Kurumları’na ait 25 katlı öğrenci yurdunun tamamının, kamu olanaklarıyla yapıldğı ve trilyonluk araziyi Gülen’in yakın adamı Akın İpek’in Atlantik AŞ şirketine hibe eden Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, inşaatı da kendi olanaklarıyla yaptığı öne sürüldü. İşte Sabah’ın o haberi:
TRİLYONLUK ARSA
‘’Akın İpek’in şirketlerinden Atlantik AŞ’nin adını taşıyan Atlantik Eğitim Kurumları, Fethullah Gülen cemaatine bağlı. Dernek, Ankara’nın son dönemde yıldızı parlayan en değerli semti Çukurambar’da, 25 katlı öğrenci yurdunu tamamlamak üzere. Yurdun sadece arazisinin trilyonlarca lira ettiği düşünülüyor.
sözcü

Herkese mavi boncuk dağıtmış İ.Melih
Eeehe her devrin adamı olmak, her çiçekten bal almayı hesaplamak kolay değil.
Ne demişler , ortada kuyu var yandan geç

Herkese mavi boncuk dağıtmış İ.Melih
Eeehe her devrin adamı olmak, her çiçekten bal almayı hesaplamak kolay değil.
Ne demişler , ortada kuyu var yandan geç

Cemaate verdiği arsalar falan şaşırtıcı değil tabii.
Bu cemaatin kendiler sayesinde bu kadar zenginleştiğini zaten biliyoruz da;Yandaş medya bu haberi neden yapmış ki
Demekki İ.Melih Gökçek'e artık kendi partisinden bir kesim bile tahammül edemez olmuş.

Yandaş bildiğimiz medya hükümete komple cephe almış vaziyette zaten. Meğer herkes cemaatten yandaşmış. Akşam Stv nin ana haberlerini izleyin. 180 derece dönmüşler Kemal Kılıçdaroğlunun başbakan hakkındaki konuşmalarına falan bolca yer veriyorlar :)

Stv zaten cemaatin elinde günebakan o yüzden 17 Aralıktan beri hükümet hedefleri.
Sabah gazetesi AKP yanlısı,1 aydır cemaati yerin dibine sokarken bugün Melih Gökçek hedef olmuş..,

Artık mı parkon

Melih Gökçek tahammül sınırlarını zorlayan bir kişilik ( bak siyasetçi demeye dile varmıyor ) onu particilik ve yandaşlık ekseninde savunmak bile her babayiğidin harcı olmamalı bence .

kendi malları gibi dağıtıyolar maaşallah
haram olsun hakkım yolsuzluk yapan herkese

kanaltürk te cemaatin olabilir mi
kaç gündür hep dikkatimi çekiyo sürekli hoca efendiden bahsediliyo ve hükümet kötüleniyo
tarafsız yayın yapan kuruluş kaldı mı acaba

kanaltürk te cemaatin olabilir mi
kaç gündür hep dikkatimi çekiyo sürekli hoca efendiden bahsediliyo ve hükümet kötüleniyo
tarafsız yayın yapan kuruluş kaldı mı acaba

Evet kanaltürk Akın Ipek e ait zaten.
Bu haberde bahsi geçen cemaat yurtlarını yapan işadamı.
Hükümet-cemaat savaşı başlayınca Akın bey in altın şirketlerine ceza gelmiş, oda;
"Hocamın(F.Gülen)bir gülümsemesine tüm servetim feda olsun"
Diye tweet atmış

vay be herkes çıkar peşinde
insanların haklarına giriyolar böyle yanlı yayınlar yaparak
kimi izliycemi şaşırdım valla foxa bakıyorum sabahları onlar biraz daha tarafsız sanki
tavsiye edeceğiniz haber kanalları varsa söyleyin bari tarafsız bi haber izlemek istiyorum artık

Ben hepsini dinlemek taraftarıyım.
Gazetelerde de öyle.
Özellikle günlük hem hürriyet, hem sabah, hemde sözcü okurum.
Böylelikle olayları 3 ayrı açıdan dinleyip daha net fikir ediniyorum.

Doğru didin
Genede hatrı sayılır bir hayran kitlesi var işte adamın
Bu seçimidee kazanma olasılığı yüksek.

Son düzenleme:
Ben hepsini dinlemek taraftarıyım.
Gazetelerde de öyle.
Özellikle günlük hem hürriyet, hem sabah, hemde sözcü okurum.
Böylelikle olayları 3 ayrı açıdan dinleyip daha net fikir ediniyorum.

ben de öyle okuyorum zaten tüm kanalları da dolaşıyorum
biri başka türlü anlatıyo diğeri başka
hepsini karşılaştırıyorum mecbur
yapacak birşey yok bizi bu hallere düşürenler utansın

Doğru didin
Genede hatrı sayılır bir hayran kitlesi var işte adamın
Bu seçimidee kazanma olasılığı yüksek.

Bir hayranı da benim melonun...
Severek takip ediyorum kendisini...Capslock'na kurban olduğum...

1 gün önce yayınladığı twit;

MORALLERİ BOZULANLARA TAVSİYEM...SIZ DE AK GENÇLİĞE KATILIN, MORALINIZ DÜZELSİN:)

bak bak önerinin güzelliğine, zeka seviyesinin yüksekliğine bak..Hey gidi koca başgan be..

Rüyamda Melih GÖKÇEK'i gördüm.

METRO'da turnikeden geçirmiyordu beni.

Haberlerin etkisinde kaldım zahir.

Kardeş kardeş paylaşmışlar arsa falan ne varsa.Ne istediler de vermedik diye başbakan
zaten itiraf etmişti herkes biliyor, her şey ortada halk soyulmayı seviyorsa yapacak bir şey yok
gidip yine bile bile oylarını verecekler.

.
Bakalım Melih Gökçek'e i yedirecek mi muktedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…