Herkese mavi boncuk dağıtmış İ.Melih
Eeehe her devrin adamı olmak, her çiçekten bal almayı hesaplamak kolay değil.
Ne demişler , ortada kuyu var yandan geç
Cemaate verdiği arsalar falan şaşırtıcı değil tabii.
Bu cemaatin kendiler sayesinde bu kadar zenginleştiğini zaten biliyoruz da;Yandaş medya bu haberi neden yapmış ki
Demekki İ.Melih Gökçek'e artık kendi partisinden bir kesim bile tahammül edemez olmuş.
Yandaş bildiğimiz medya hükümete komple cephe almış vaziyette zaten. Meğer herkes cemaatten yandaşmış. Akşam Stv nin ana haberlerini izleyin. 180 derece dönmüşler Kemal Kılıçdaroğlunun başbakan hakkındaki konuşmalarına falan bolca yer veriyorlar :)
Cemaate verdiği arsalar falan şaşırtıcı değil tabii.
Bu cemaatin kendiler sayesinde bu kadar zenginleştiğini zaten biliyoruz da;Yandaş medya bu haberi neden yapmış ki
Demekki İ.Melih Gökçek'e artık kendi partisinden bir kesim bile tahammül edemez olmuş.
Yandaş bildiğimiz medya hükümete komple cephe almış vaziyette zaten. Meğer herkes cemaatten yandaşmış. Akşam Stv nin ana haberlerini izleyin. 180 derece dönmüşler Kemal Kılıçdaroğlunun başbakan hakkındaki konuşmalarına falan bolca yer veriyorlar :)
kanaltürk te cemaatin olabilir mi
kaç gündür hep dikkatimi çekiyo sürekli hoca efendiden bahsediliyo ve hükümet kötüleniyo
tarafsız yayın yapan kuruluş kaldı mı acaba
Evet kanaltürk Akın Ipek e ait zaten.
Bu haberde bahsi geçen cemaat yurtlarını yapan işadamı.
Hükümet-cemaat savaşı başlayınca Akın bey in altın şirketlerine ceza gelmiş, oda;
"Hocamın(F.Gülen)bir gülümsemesine tüm servetim feda olsun"
Diye tweet atmış
vay be herkes çıkar peşinde
insanların haklarına giriyolar böyle yanlı yayınlar yaparak
kimi izliycemi şaşırdım valla foxa bakıyorum sabahları onlar biraz daha tarafsız sanki
tavsiye edeceğiniz haber kanalları varsa söyleyin bari tarafsız bi haber izlemek istiyorum artık
Artık mı parkon
Melih Gökçek tahammül sınırlarını zorlayan bir kişilik ( bak siyasetçi demeye dile varmıyor ) onu particilik ve yandaşlık ekseninde savunmak bile her babayiğidin harcı olmamalı bence .
Ben hepsini dinlemek taraftarıyım.
Gazetelerde de öyle.
Özellikle günlük hem hürriyet, hem sabah, hemde sözcü okurum.
Böylelikle olayları 3 ayrı açıdan dinleyip daha net fikir ediniyorum.
Doğru didin
Genede hatrı sayılır bir hayran kitlesi var işte adamın
Bu seçimidee kazanma olasılığı yüksek.
.Gökçek hakkında soruşturma!
Savcılık Melih Gökçek hakkında soruşturma izni istedi
Türkiye Mühendisler ve Mimarlar Odası (TMMOB) , TMMOB Şehir Plancıları Odası, Halkın Kurtuluş Partisi (HKP) ve Ankara Direniyor Sosyal Medya Platformu avukatlarının Melih Gökçek hakkında yaptıkları suç duyurusunda, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı İçişleri Bakanlığından soruşturma açılması için izin istedi.
TMMOB, TMMOB Şehir Plancıları Odası, HKP ve Ankara Direniyor Sosyal Medya Platformunun 18 Ekim 2013 tarihinde ODTÜ arazisinde yapılan ağaç kıyımı için çevre hakkının gasp edildiği, kamu zararına sebebiyet verildiği, imar kirliliğine neden olduğu, bir kısmı doğal sit alanında geçecek olan yol nedeniyle nitelikli mala zarar verme suçunun işlendiğini belirterek Melih Gökçek hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.
BAKANLIKTAN İZİN İSTENDİ
Suç duyurusu üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma izni almak için İçişleri Bakanlığına 7 Kasım 2013 tarihinde başvuruda bulunduğu ortaya çıktı. Melih Gökçek ve diğer belediye çalışanları hakkında görevi kötüye kullanma iddiasıyla soruşturma yapılması için Bakanlıktan izin istendi.
Melih Gökçek otoyol çalışmaları için 18 Ekim 2013 tarihinde gece vakti polis desteğiyle iş makinalarıyla girdiği ODTÜde ağaç kıyımına sebep olmuştu. Başta ODTÜlü öğrenciler olmak üzere protesto eden insanlar polisin sert müdahalesine maruz kalmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?