- 25 Kasım 2006
- 8.868
- 19
alışmışlar alkışlamaya alıştırmışlar..bas bas bağırıyor bulaşıkları bulaşık makinesinde yıııkaayınnn.yırtınıyor çok su gidiyor..aman ha...herkesin bulaşık makinası varda suuyuu az kullanııınn.sen bağır bakalım ben ıspanağı onlarca kere yıkarım,pirinci,salata malzemelerini,temizlik,çamaşır,bol susuz olurmu...bu gariban halkmı bitirdi onca suyu.sen bitirenlere bağır bağırda al boyunun ölçüsünü bulursun şak şakları.bağırıyor gene çocuk doğurmayın zırt pırt doğurmayın diyorum...olur öğrettilerde..biri diyor dinen yasak,öbürü serbest çık işin içinden..korunmuyorsa almayın koynunuza kocanızııı ..çığırıyor gene..
sen cızcıbıldak çık sabah sabah bol işve,bol cilve.adam zor yapıyor akşamı
zengin parasıyla fakir karısıyla oynarmış ya(atasözü)
zengin sabaha kadar o bar senin bu bar onun dolaşsın.fakir sabah ekranında kalmış aklı,karısıyla oynaşmak ister.kadın korunmuyor diye istemesin,hayda bir sürü saldıray daha türesin etrafa dökülsün...öğütlerine bayıldığımın ablası örnek abla yarı yaşın sevgiliyle öğüt ha...şak şakçılık ha yok ya hiç güleceğim yoktu valla..
az az seyrederim her proğramı yalan yok çünkü malzeme çok..onlar olmasa biz neye güleceğiz ay çatladım gülmekten sabah sabah...şöyle dolaşayım kanalları
iyi hafta sonları dileği ile:çiçek: :enbuyukkk:
sen cızcıbıldak çık sabah sabah bol işve,bol cilve.adam zor yapıyor akşamı
zengin parasıyla fakir karısıyla oynarmış ya(atasözü)
zengin sabaha kadar o bar senin bu bar onun dolaşsın.fakir sabah ekranında kalmış aklı,karısıyla oynaşmak ister.kadın korunmuyor diye istemesin,hayda bir sürü saldıray daha türesin etrafa dökülsün...öğütlerine bayıldığımın ablası örnek abla yarı yaşın sevgiliyle öğüt ha...şak şakçılık ha yok ya hiç güleceğim yoktu valla..
az az seyrederim her proğramı yalan yok çünkü malzeme çok..onlar olmasa biz neye güleceğiz ay çatladım gülmekten sabah sabah...şöyle dolaşayım kanalları
iyi hafta sonları dileği ile:çiçek: :enbuyukkk: