Sabah sabah

yesilim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2006
8.868
19
alışmışlar alkışlamaya alıştırmışlar..bas bas bağırıyor bulaşıkları bulaşık makinesinde yıııkaayınnn.yırtınıyor çok su gidiyor..aman ha...herkesin bulaşık makinası varda suuyuu az kullanııınn.sen bağır bakalım ben ıspanağı onlarca kere yıkarım,pirinci,salata malzemelerini,temizlik,çamaşır,bol susuz olurmu...bu gariban halkmı bitirdi onca suyu.sen bitirenlere bağır bağırda al boyunun ölçüsünü bulursun şak şakları.bağırıyor gene çocuk doğurmayın zırt pırt doğurmayın diyorum...olur öğrettilerde..biri diyor dinen yasak,öbürü serbest çık işin içinden..korunmuyorsa almayın koynunuza kocanızııı ..çığırıyor gene..
sen cızcıbıldak çık sabah sabah bol işve,bol cilve.adam zor yapıyor akşamı
zengin parasıyla fakir karısıyla oynarmış ya(atasözü)
zengin sabaha kadar o bar senin bu bar onun dolaşsın.fakir sabah ekranında kalmış aklı,karısıyla oynaşmak ister.kadın korunmuyor diye istemesin,hayda bir sürü saldıray daha türesin etrafa dökülsün...öğütlerine bayıldığımın ablası örnek abla yarı yaşın sevgiliyle öğüt ha...şak şakçılık ha yok ya hiç güleceğim yoktu valla..
az az seyrederim her proğramı yalan yok çünkü malzeme çok..onlar olmasa biz neye güleceğiz ay çatladım gülmekten sabah sabah...şöyle dolaşayım kanalları

iyi hafta sonları dileği ile:çiçek: :enbuyukkk:

yeşilim inan ekran gözümün önünde canlandı, bir eli belinde bir elinde kağıtlar boşlukta elini sallaya sallaya, attırıyor ablam... aslında oda biliyorda halk istiyor diye yapıyor, hangi halksa bu bende anlamadım.
kalemine sağlık, bu sabahta seninle bu vesileyle buluştuk..
sevgiler..

Yeşilim yazdıklarına hak vermiyor değilim çoğu sözüne katılıyorum bahsettiğin kişidende hiç hazetmem ama birde diğer taraftan baktığında bu kişi pek çok kişiye elinden geldiğince yardım elini uzatmıyormu?

mesureciğim aynısını arkadaşım aradı hatırlattı..sağolsun bir çoğu vesile oluyorlar..ancak inan canım o imkanlar sende bende olsa daha neler yaparız
burada hangi birini yazayımki..bende biliyorum yapılanları.ama esas yapılmıyanları
biliyorum şimdi yapılanlar göz boyamadan başka bir şey değil bak sen bile gelip bana soruyorsun...:):)

valla sonuna kadar haklısın da bana göre az bile söylemişsin...ben daha ağır konuşurdum ama neyse kalsın şimdi.:kızgın:

mesureciğim aynısını arkadaşım aradı hatırlattı..sağolsun bir çoğu vesile oluyorlar..ancak inan canım o imkanlar sende bende olsa daha neler yaparız
burada hangi birini yazayımki..bende biliyorum yapılanları.ama esas yapılmıyanları
biliyorum şimdi yapılanlar göz boyamadan başka bir şey değil bak sen bile gelip bana soruyorsun...:):)

Evet canım soruyorum çünkü bende seyretmediğim için emin olamadım ama dediğin gibi bizde o imkanlar olsa neler yapmayız.

minerva burada ancak bukadar sınırı olmalı diye düşünüyorum sen anladın:):)
mesure biliyorum aynı düşünüyoruz.seyredelim az az bilelim neler dönüyor ekranda dimi ama:):)

Yesilim ablam o kadar güzel özetlemissin ki,televizyon"a cikip bu doktor"un imkani su sirket"in malini dagitmak kolay,benim arkamdada o kadar reklamini yaptiracak kurulus olsa bende dagitirim...o reklamini yapiyor,bu iyilik perilicesi seciliyor,halkin gözünü boyamak kolay,ama halka gercekten birseyler verebilmek,örnek olabilmek zor...karni tok,teknoloji"nin imkanlari elinin altinda,tv"de nasihat,evde rahat...tesekkürler...

canım yağmurcuğum hemen gelip yorum yazmışsın sağol tatlım.içimiz ne kadar dolu değilmi daha neler geçiyordu içimden ama bu kadar yeter.

izlenecek bişey yok malesef televizyonda ama halk istiyor ne yapsınlar biz halktan değiliz sanırım

Yesilim canim benim ne kadar guzel yazmisin gozumde canlandi ve sanki tv seyreder gibi oldum sayende, 3 yildir Turk kanali seyredemiyorum ama bahsettigin kisi ve programi hatirliyorum Istanbul'dada seyrettigim kadariyla olayi anlamis durumdayim, benim elimde o kadar imkanim yokken birseyler yapmaya calisiyor, yardima kendi cabamla kosuyorum demekki oyle imkanim olsa neler yaparim, ah ah ama sozde yardim edip gonullere taht kuruyorlar, en onemlisi kendin gibi kalip birseyler yapabilmek sade ve reklamsiz

Canim ablacim senin o güzel yorumlarini okumadan gecebilirmiyim...Dogru söylüyorsun söylenecek,yazilacak cok sey var ama neyse diyoruz,sen kendine has inceden elestirinle gerekenleri cok güzel anlatmissin...

mihrace,gülsibel,yağmur,aylacım gelmiş yorumda katmışsınız teşekkürler hepinize tekrar tekrar..

onlarda o kadar para varda onlar paraları genç sevgililerine yedirmekle meşguller anacım.televizyona çıkıpta üç beş kişiye yardım etmekle hayır yapmış mı oluyor sanki.sorarım kaç fakirin karnını doyuruyor,yada kaç çocuğu okutuyor.doğuda insanlar gidecek doktor bulamazken bir sağlık ocağı yaptırıyor mu acaba?ben daha devam ederdim de neyse..ağzına sağlık arkadaşım iyi ki açtın bu konuyu.

bu sabah neyseki biraz fikir birliği oldu sabah ablamızla..hamileyken ve bebek olunca erkeklere değer vermeliyizki onlarda bize değer versinler..dedi dedirtti

ağzına sağlık Yeşilim ve eklemek istiyorum ki dün gece bir programda gördüm Sezen Aksu için çirkin bi cümle kullanmış yazık diyorum.bi Sezen Aksu kalmıştı ağzınıza dolamadığınız....

X