Sabah sabah hayır olsun:)

kızlar hayırlı sabahlar :) konum taşınmasın lütfen başka yere açıkça bakılmıyor :KK43:

16 haftalık hamileyim. Bu zamana kadar rüyam da genelde maviler görürdüm erkek çocukları , doğuruyordum vs
Ay bu sabah 3 yasında ki kızımın bebekliğini gördüm, 15 yasında ki yeğenimin de bebekliğini gördüm :)
Acaba kızım mı olacak ne :)
çevrene bak, bu yıl daha çok hangi cinsiyet çocuklar doğdu..benim doğurduğum sene tüm doğuranlar çoğunluk olarak erkekti...

Rüya ne alaka? Herkes cinsiyeti rüyasında görebiliyorsa ultrasona ne hacet!
Rüyalarınıza bu kadar anlam yüklemeyin, hatta hiç anlam yüklemeyin. Her gün sabah akşam çocuk düşünüyor, hayal kuruyor, doğuma hazırlanıyorsunuz. Bunun bilinçaltında yer edip uykunuzda yüzeye çıkma ihtimalini düşündünüz mü hiç?:kahve: Bilimsel açıklaması bu oluyor da:işsiz:

Rüya ne alaka? Herkes cinsiyeti rüyasında görebiliyorsa ultrasona ne hacet!
Rüyalarınıza bu kadar anlam yüklemeyin, hatta hiç anlam yüklemeyin. Her gün sabah akşam çocuk düşünüyor, hayal kuruyor, doğuma hazırlanıyorsunuz. Bunun bilinçaltında yer edip uykunuzda yüzeye çıkma ihtimalini düşündünüz mü hiç?:kahve: Bilimsel açıklaması bu oluyor da:işsiz:

Ruyamda oglum oluyordu benim de surekli :KK49: 13. Haftada doktorumuzun bu bebek kiza benziyor demesiyle hic erkek bebek girmedi ruyama :KK30: Bilincalti gercekten :-)

başka yerde bakılmıyo diye böyle bi konuyu bdvye açmak :işsiz: hamilelik topikleride baya aktif. konuyu bdvye açtın diye kimse bilemez kızmı erkekmi. 16. haftada hala öğrenemedinmi zaten cinsiyeti. Allah hayırlı doğumlar versin

Hahaha benimde kızım olucak kısmetse bende bu ara erkek bebekler görüyorum. Doğum yaklaştı benim kafaya takıyorum.

Back
X