Sabah sabah b*k meselesi

off aklıma geldi, lisede okurken sıramda vardı ondan.. adam / kadın itina ile yapmış gitmiş hem de tam benim oturduğum yere.. vermeye çalıştığı mesaj neydi acaba? :KK53:

konu sahibi, dengesizin biri yapmıştır kasti olduğunu sanmıyorum..

Iyyy allah akil fikir vermis.gelmis yer yok gibi oraya etmis,erinmemis bir de onu avuclayip camlari sivamis...umarim ayni durumla karsilasmassiniz bir daha..

Belkide yasadiginiz mahallede su son olaylark destekleyen birisi varsa o da yapmis olabilir.Ya da kaldiginiz evdekilerden hoslanmayan annenizdi sanirim onlarin bi dusmani? Eski sevgiliniz,nisanliniz falan

Bu sabah başımıza çok ilginç bi olay geldi kendi evimiz çok sıcak olduğu için bi kaç gündür annemlerde kalıyoruz eşim sabah işe gitmek için evden çıktı ve şok oldu huhusi biri bildiğiniz insan pisliğini hiç üşenmeden arabanın dört kapısına ön camına aynalarına sürmüş ne mal insanlar var anlamadım eşim astsubay içimi ferah tutayım diyorum ama aklıma bi sürü şey geliyor

allah korusun cnm eşin tedbırlı olsun bnce.

Eşinizin işiyle alakali oldunu sanmam bende asker esiyim ve şirnaktayim onlar bu tarz seyler yapmaz ki denizlide hic sanmiyorum bence akli yerindr olmayan çocuk işi gibi geldi yetiskin biri yapmaz herlde

Cok terbiyesizce
Sevmeyeniniz fln mi var?
Yoksa oylesine bir arabayi hedef mi secmisler.

Park yeri sorunu gibi geldi aslında bana ama bilemedimki o_O

X