Sabah sabah b*k meselesi

Mahallede falan kimsenin apatrmaninda kamera yok mu. Banada esinizin mesleginden kaynakli geldi. Elleri kirilsin bu pisliklerin bir bitemediler.

O kadar arabanin icinde sizinkine yapmis olmalari garip..tanidignz sizi huzursuz etmek isteyen birileri olabilir ..kotu seyler getirmeyin akliniza.

Ayy kapının önüne pislemiş diyeceğinizi sandım,almış bir de arabaya yedirmiş onu iyice..:KK57:
her şey olabilir..her türlü senaryo kafamda dönüyor şuan

Plaka Denizli plakası degilse dikkat çekmiş olabilir. Bunu da düşünün derim.

Araba sileceği kaldıran,çizen ,tozluysa o tozun üzerine resim yapan (benim arabama penis resmi yapmışlardı oradan biliyorum) duydumda,gördümde ama böylesini ilk duyuyorum. Kişisel bir sorun gibi sanki. Dikkatli olun derim.

nerede yaşıyorsunuz ? geçen sene geceleyin bizim yazlık sitedeki evlere ve arabalara yumurta atmışlardı.sabah herkes şok.bazıları sadece motorlu birilerini görmüşler o kadar.neden yapıldı hiç bilmiyoruz da bir süre resmen tedirgin olmuştuk.

türkiyenin en büyük hayvanat bahçesi bizim memlekette envai çeşit hayvan var orada bile böylesine bir hayvan görmedim.

Bir an kapımızın önüne yapıp kaçmışlar diyeceksiniz sandım da sandığımdan daha iğrenç çıktı.
Aman ne b*k bi konu bu. (İlber Ortaylı geldi aklıma)
Tuhaf.

hayır terör yapmış olsa b.k mu sürer. bomba koyar başka bişi yapar. askerin arabasına b.k sürmek hangi amaca hizmet eder ki?

Biz kafede otururken motorun koltuguna filan tukurmuslerdi
Baska bir arkadaşin benzin hortumunu mu ne kesmisler motosiklet alev almis cocuk canini zor kurtardi veya ciziyorlar filan kimseyle derdi olan insanlar degiliz manyaklık parayla degil ya iste

Bazen evrim teorisine inaniyorum bazi insanlar daha insn olamamislar. İcinizi refah tutun kotu dusunmeyin.

kotu bırsey degıldır yahu ıcınızı ferah tutun.
Allah korusun musubet olsa boyle bısey yapmaz daha goz korkutucu seyler yapardı dıe dusundum bıan.

Uyuşturucu madde kullanan biri yapmıştır. Göz dagı vermek isteyen biri olsa tekerlekleri dograr

Ben ortaokuldayken b.kla tuvalet duvarlarina ozlu sozler yazarlardi :KK53:

Ne iğrenç bir şey ya. Kasti gibi geldi bana. Sarhoş veya park meselesi yüzünden bir insan böyle iğrenç bir şey yapmaz. Eşinizin orada asker olduğu biliniyorsa bi pisliğin teki yapmış olabilir sanki. :KK43:

X