Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Araba sileceği kaldıran,çizen ,tozluysa o tozun üzerine resim yapan (benim arabama penis resmi yapmışlardı oradan biliyorum) duydumda,gördümde ama böylesini ilk duyuyorum. Kişisel bir sorun gibi sanki. Dikkatli olun derim.
nerede yaşıyorsunuz ? geçen sene geceleyin bizim yazlık sitedeki evlere ve arabalara yumurta atmışlardı.sabah herkes şok.bazıları sadece motorlu birilerini görmüşler o kadar.neden yapıldı hiç bilmiyoruz da bir süre resmen tedirgin olmuştuk.
Bir an kapımızın önüne yapıp kaçmışlar diyeceksiniz sandım da sandığımdan daha iğrenç çıktı. Aman ne b*k bi konu bu. (İlber Ortaylı geldi aklıma) Tuhaf.
Biz kafede otururken motorun koltuguna filan tukurmuslerdi Baska bir arkadaşin benzin hortumunu mu ne kesmisler motosiklet alev almis cocuk canini zor kurtardi veya ciziyorlar filan kimseyle derdi olan insanlar degiliz manyaklık parayla degil ya iste
Ne iğrenç bir şey ya. Kasti gibi geldi bana. Sarhoş veya park meselesi yüzünden bir insan böyle iğrenç bir şey yapmaz. Eşinizin orada asker olduğu biliniyorsa bi pisliğin teki yapmış olabilir sanki.