- 8 Mart 2011
- 25.898
- 28.128
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son 5 dakikadır buna gülüyorum.ıyyy adam b.ku alıp paketliyip servis ediyor . Bok bok olalı böyle hürmet girmemiştir
Bu sabah başımıza çok ilginç bi olay geldi kendi evimiz çok sıcak olduğu için bi kaç gündür annemlerde kalıyoruz eşim sabah işe gitmek için evden çıktı ve şok oldu huhusi biri bildiğiniz insan pisliğini hiç üşenmeden arabanın dört kapısına ön camına aynalarına sürmüş ne mal insanlar var anlamadım eşim astsubay içimi ferah tutayım diyorum ama aklıma bi sürü şey geliyor
Polisler de öyle dedi sarhoş işi olsa yoldan tarafta sürer geçer bu bildiğin uğramış arabanın dört yanında dolanıp kapı kollarına aynalara sürmüş sıvamış evin önünde üç araba varken sadece bizimkine yapılmış polisler de son günlerde ortalık karışık asker olduğu için yapılmıştır dedilercanım bazı arkadaşlar saçma sapan yere çekmiş ama dikkatli olun, bu zamanlarda askere ve polise karşı pislik yapıyorlar biliyorsun, bol bol ayatel kürsi oku, Allahın izniyle bişey olmaz
Bildirdik canım şimdi gitti polislerBence de bildirin bu olayı. Allah korusun ortalık karışık.
Polisler de öyle dedi sarhoş işi olsa yoldan tarafta sürer geçer bu bildiğin uğramış arabanın dört yanında dolanıp kapı kollarına aynalara sürmüş sıvamış evin önünde üç araba varken sadece bizimkine yapılmış polisler de son günlerde ortalık karışık asker olduğu için yapılmıştır dediler
Maksat belli gibi bu maksatla yapılmış bir eylemse inşallah kendi pisliklerinde boğulurlar. Geçmiş olsun . . .Bu sabah başımıza çok ilginç bi olay geldi kendi evimiz çok sıcak olduğu için bi kaç gündür annemlerde kalıyoruz eşim sabah işe gitmek için evden çıktı ve şok oldu huhusi biri bildiğiniz insan pisliğini hiç üşenmeden arabanın dört kapısına ön camına aynalarına sürmüş ne mal insanlar var anlamadım eşim astsubay içimi ferah tutayım diyorum ama aklıma bi sürü şey geliyor
Bi hayvanın yaptığı kesin zatenHayvan yapmis olmasin haha ay ne igrenc
bende denizli de ikamet ediyorum.D
Denizli de yaşıyoruz