T thebabes Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Aralık 2009 33 0 86 İstanbul 18 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi thebabes #1 sabah öğle akşam yağsız domatesli marullu biraz tuzlu bi salata yersem sporda yaparsam kilo verebilirmiyim????
sabah öğle akşam yağsız domatesli marullu biraz tuzlu bi salata yersem sporda yaparsam kilo verebilirmiyim????
purelover Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Ocak 2011 28 0 36 İstanbul 20 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi thebabes #2 bende merak edıyorum deneyenler varmı diye? salata denılınce patlıcan kozlemesı,patates salatası,piyaz ,gibi salatalarlada çeşitlendirilebilir sanırım..
bende merak edıyorum deneyenler varmı diye? salata denılınce patlıcan kozlemesı,patates salatası,piyaz ,gibi salatalarlada çeşitlendirilebilir sanırım..
s&r Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Ocak 2008 716 1 96 Samsun 20 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi thebabes #3 ben hayır diyorum bence her besin grubundan almalısın sadece salatayla geçmez kii bi gün değil iki gün değil en iyisi bi diyetisyene gitmek ya da en azından metabolizma hızını ölçtürüp ona göre ayarlayabilirsin kendini.
ben hayır diyorum bence her besin grubundan almalısın sadece salatayla geçmez kii bi gün değil iki gün değil en iyisi bi diyetisyene gitmek ya da en azından metabolizma hızını ölçtürüp ona göre ayarlayabilirsin kendini.
Chess Nirvana Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2009 53.296 42.826 898 20 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi thebabes #4 bence klasik marul ya da lahana salatası yanına mutlaka beyaz ya da kırmızı et yersen olur