- Konu Sahibi buket:d:d:d
-
canim benim ben 6 haftalik hamileyim adetim gecmeden mide bulantim baslamisti onceki hamileligimde d eböyle olmustu...sabah cok yogun oluyordu askam da az devam ediyordu,ve hala da cekiyorum cok fena bir bulanti var ...
ama sende de olacak diye birsey yok..kisiden kisiye degistigini unutmamak lazim dimi?ama insallah suphelerin dogru cikar canim hamilesindir insallah...aramiza katilirisn sen de insallah..
buket bende şu an senin durumundayım yaklaşık 7 aydır bebek istiyoruz ben her ay ümitleniyorum.midem bulanmaya başlıyor adetim geçiyor vs... yani hemen hemen bütün belirtileri yaşıyorum ama nafile sonunda hayal kırıklığı yaşıyorum. o yüzden çok kaptırmamak lazım senin moralini bozmak istemem inşallah hamilesindir Allah(C.C) hakkımızda hayırlısını nasip etsintrend inş. cnm hamileyimdirr 1 haftaa sonra bellii olur herşeyy amaa belli olanaa kadarda çatlarım heraldee:)) tbrk ederim cnm senidee Allah analı babalı büyütsün cnm
buket bende şu an senin durumundayım yaklaşık 7 aydır bebek istiyoruz ben her ay ümitleniyorum.midem bulanmaya başlıyor adetim geçiyor vs... yani hemen hemen bütün belirtileri yaşıyorum ama nafile sonunda hayal kırıklığı yaşıyorum. o yüzden çok kaptırmamak lazım senin moralini bozmak istemem inşallah hamilesindir Allah(C.C) hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Inşallah Hamilesindir Canim Ama Değilsen Diye De Düşünüp Hayal Kirikliği Yaşamamak Için Kendini Hazirla.olmaz Sa Da üzme Kendini Sonuçta Allah Ne Zaman Nasip Ederse O Zaman Gelecektir Bebişlerimiz.biz Elimizden Gelen Gayreti Gösterelim Dua Da Edelim Gerisi Allahtan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?