SABAH KIZIMDAN AYRI KALACAĞIM İLK GÜN 😔🥺

1gucluanne

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2023
108
44
18
24
Meraba kızlar uyku tutmadı yüreğim evhamlı belki hemcinslerim biraz güzel birşeyler yazar moral olur diye bu saatte forum açtım. 1 buçuk yaşında kızımdan ilk kez ayrı kalıcam yarın babasıyla görüş günü Sabah 9'dan Akşam 8'e kadar onda durucak şimdiye kadar hep emniyette benim gözetimim de hafta da 1 gün 2 saatti artık Ay'da 2 sefer 9-8 ilk bensiz olucak biliyorum bunu kabullenmem lazım onunla da vakit geçirmesi gerek ama insan yine de bir kötü oluyo kötü hissediyorum kendimi gözüme uyku girmiyo birde başka şehire taşındığı için sürekli görme rutinimiz yoktu şimdi ilk olduğundan çok zor geliyo 1 taraftan diyorum dinlenirim sonra yine annelik duygularım ağır basıyo

İnsanin içi tabi bi buruk olur ama 1.5 yaşına gelmiş çok şükür. babasıyla vakit geçirmeyi de sevecektir. Çocuklar sürekli anneleriyle vakit geçirmekten sıkılabiliyor başkalarıyla bir nebze rahatliyolar eğleniyorlar öyle düşünün. Sizin için de dinlenmeniz konusunda çok güzel bı fırsat. Çocuğunuz babasinda, güvenilir bir yerde eğleniyor olacak. Siz de çıkın gezin tozun alışveriş yapın kahve için. Kesinlikle çok iyi gelecek 🩷

Dinlenerek,toparlanarak ona daha güçlü bir anne olacaksın inş. Ayrı kaldığın zamanı kendine ayır annelik molası gibi düşün dinlen bol bol 💗

İnsanin içi tabi bi buruk olur ama 1.5 yaşına gelmiş çok şükür. babasıyla vakit geçirmeyi de sevecektir. Çocuklar sürekli anneleriyle vakit geçirmekten sıkılabiliyor başkalarıyla bir nebze rahatliyolar eğleniyorlar öyle düşünün. Sizin için de dinlenmeniz konusunda çok güzel bı fırsat. Çocuğunuz babasinda, güvenilir bir yerde eğleniyor olacak. Siz de çıkın gezin tozun alışveriş yapın kahve için. Kesinlikle çok iyi gelecek 🩷
Çok teşekkür ederim moral oldunuz bana 🌸

Babasının babalığına güveniyorsanız üzmeyin kendinizi.. madem boşandınız,bi şekilde buna alışmanız gerekiyor..
Çocuğuna 1 kuruş maddi desteği olmayan sadece görmeye gelince baba olan bir adamla muhattap olduğum için de zor geliyor çocuğumun bakımına hiçbir şekilde bir desteği yok görüyo fotoğraf çekiliyo agu gugu ama sorumluluklarını yerine getirmeye gelince hiçbir şekilde bir faydası yok emek veren büyüten benim onun çocuğuna hiçbir bakımı faydası olmamasına rağmen çocuk görmek istemesi bu şekil baba olduğunu zannetmesi çok yoruyo

Tam bilmiyorum ya erkek kardeşi yada kızkardeşiyle gelicek galiba inşAllah diyorum kızkardeşiyle gelir de en azından bayan olduğundan yanında bi tık içim rahatlar
Madem öyle sizde böyle şartlar koysanız. En azından kızını, büyüyüp kendini anlayana kadar.

Meraba kızlar uyku tutmadı yüreğim evhamlı belki hemcinslerim biraz güzel birşeyler yazar moral olur diye bu saatte forum açtım. 1 buçuk yaşında kızımdan ilk kez ayrı kalıcam yarın babasıyla görüş günü Sabah 9'dan Akşam 8'e kadar onda durucak şimdiye kadar hep emniyette benim gözetimim de hafta da 1 gün 2 saatti artık Ay'da 2 sefer 9-8 ilk bensiz olucak biliyorum bunu kabullenmem lazım onunla da vakit geçirmesi gerek ama insan yine de bir kötü oluyo kötü hissediyorum kendimi gözüme uyku girmiyo birde başka şehire taşındığı için sürekli görme rutinimiz yoktu şimdi ilk olduğundan çok zor geliyo 1 taraftan diyorum dinlenirim sonra yine annelik duygularım ağır basıyo
Eşiniz çocuk için sıkıntılı bir insan olsa görüş izni çıkmazdı zaten. Size kötü bir koca olması kızınıza kötü bir baba olacağı anlamına gelmiyor. Bu görüşmeler onların bağı için çok önemli. Siz de biraz nefes alırsınız, çocuk bakmak kolay iş değil, biraz dinlemek sizin de hakkınız.

Madem öyle sizde böyle şartlar koysanız. En azından kızını, büyüyüp kendini anlayana kadar.
İnanın laf anlatılıcak gibi bir insan olmadığı için artık birşey söylemekten çok yoruldum düşünün çocuğunun nafakasını dahi ödemeyen bir de üstüne ben kesinti yaptırırım diye sigortalı işe girip çalışmayan bir insan sadece görmekle ve kuru kuruya sevmekle baba olduğunu zanneden sorumsuz bir insan karşımdaki ne desem zıttıma inadıma yapan biri

Annelık duygusu normal erkek kardeşim de oğlunu alıyor öyle, güzelce Baba oğul vakıt geçiriyorlar (3.5) yaşında şu anda ayrıldıklarında 1.5 yasındaydı. Bu bayramda 3 gün kardesımde kaldı ustelık sehır degıstırdı. Cocuk hem bızlerı tanıyo ısınıyor hem Baba oğul aralarında kı bağ güçleniyor. Oda babası üzülmeyın sızde o zamanı kendınıze ayırın. Eminim kızınız eve mutlu bır şekilde dönecek.

Böyle durumlar yaşayınc
Annelık duygusu normal erkek kardeşim de oğlunu alıyor öyle, güzelce Baba oğul vakıt geçiriyorlar (3.5) yaşında şu anda ayrıldıklarında 1.5 yasındaydı. Bu bayramda 3 gün kardesımde kaldı ustelık sehır degıstırdı. Cocuk hem bızlerı tanıyo ısınıyor hem Baba oğul aralarında kı bağ güçleniyor. Oda babası üzülmeyın sızde o zamanı kendınıze ayırın. Eminim kızınız eve mutlu bır şekilde dönecek.
Evet tek temennim o mutlu olsun da gerisi önemli değil 😊

Çocuğuna 1 kuruş maddi desteği olmayan sadece görmeye gelince baba olan bir adamla muhattap olduğum için de zor geliyor çocuğumun bakımına hiçbir şekilde bir desteği yok

İnanın hukiken cezası olmasa kızımla hiçbirşekilde iletişim kurmasına müsade etmem ama hukuk ne diyorsa uymak mecburiyetim çocuğunu her hafta görmek isteyip agu gugu sevip ama bakımını yapmaya gelince hiçbirşekilde yanaşmayan bir adama ılımlı yaklaşamıyorum 7 aylık oldu daha ne bezini gördük ne nafakasını siz olsanız naparsınız?

Sürekli olarak kızımın bi baba figürüne ihtiyacı olduğunu onun psikolojisinin önemli olduğunu kabul etmeye çalışıyorum ama halen kızımı görmesine alışamadım

Çocuğunuz kız çocuğu, henüz el kadar, ancak göz açıp kapayıncaya kadar geçecek bir süre sonrasının genç kızı, kadını. Size belki şu an hayal gibi gelir ama zaman o kadar hızlı uçup gidiyor ki inanamazsınız...

Babasının varlığı ve babasıyla olan ilişkisinin biçimi, ilişkinin gücü, ilişkinin sağlıklı sağlıksız oluşu, vs.. kızınızın hayatındaki bütün seçimlerini doğrudan etkileyecek, şu hayatta mutlu, mutsuz, güçlü, güçsüz olmasında doğrudan etkili olacak.

Bir kız çocuğu ile babası arasındaki ilişkinin o kızın tüm hayatında belirleyici olacağını, sizin seçimleriniz neticesinde, sizin baba yaptığınız adamın babalığına , artık kızınızın muhtaç olacağını sakın unutmayın. Siz boşadınız, kurtuldunuz; ama beğenmediğiniz o adamın şefkatine sevgisine ilgisine vs... çok sevdiğiniz kızınızı ömür boyu mahkum ettiniz. Bunu hep hatırlayın.

Söz ettiğiniz annelik duygusu esas burda devreye girsin, nafaka ödemiş, ödememiş vs.. gibi unsurlarla kafanızı karıştırmadan, evladınız için, adamı da "baba" olabilmesi için destekleyin. Onların, daha sağlıklı daha güzel bir ilişki kurabilmesine yardımcı olun. Bilerek konuşuyorum, bir kız çocuğu için baba figürü o kadar kıymetli ki, gün gelir, ben üstüne para verseydim de insan gibi babalık yapsaydı diye hayıflanır insan.

Güle güle, sağlıkla, iyi günlerde büyütün yavrunuzu.

Son düzenleme:
Anlayamadım nafaka mahkeme vermedi mi, yoksa kendi keyfince mi ödemiyor? Kendi keyfince ödemiyorsa hacizle alabilirsiniz. Avukata ihtiyaç yok diye biliyorum adliyede arzuhalciler de yazıyor haciz dilekçesi yazıp haciz bölümüne veriyorsunuz.

Bu arada konu sahibesine %100 hak veriyorum. Tek kuruş verme çocuğuna aç mı tok mu umursama sonra gel ayda bir kez agu gugu yapınca baba ol yok öyle. Bu kadın tüm cefayı çeksin beriki de şam babası kıvamında yaşayıp kendini iyi baba sansın. Ben olsam nafaka ödemelerini güzelce elime sayıncaya kadar çocuk mocuk göstermezdim. Toplum erkeklerinin hali gerçekten acıklı evlenince koca olamıyor, boşanınca baba olamıyor, eşşek kadar bir adamı parayla, hacizle şununla bununla terbiye etmeniz sorumluluk öğretmeniz gerekiyor. EVli olmadığıma şükrettim bir kez daha:110:

Eşiniz çocuk için sıkıntılı bir insan olsa görüş izni çıkmazdı zaten. Size kötü bir koca olması kızınıza kötü bir baba olacağı anlamına gelmiyor. Bu görüşmeler onların bağı için çok önemli. Siz de biraz nefes alırsınız, çocuk bakmak kolay iş değil, biraz dinlemek sizin de hakkınız.

Eee geliyor işte adam sorumsuz, nafaka ödemiyor, çocuğun bakımı umrunda değil, üstüne başka şehre çekmiş gitmiş. Baba olsaydı evladımdan uzakta duramazdım ha bir de sorumluluklarını yerine getirirdi. Bu adam baba mı şimdi? Bu adam çocuğu görse ne görmese ne???

Back
X