• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sabah ıyıdım şimdi depresyondayım :(

oneyou

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
249
2
96
47
İstanbul
kızlar sabah hıcbıseyım yok tu nısanlıyım dun kaynımın dugunu vardı yorgundum guzelde gectı sadce eltımın tavırlarına canım sıkılmıstı ama onemsemedım o benı sevmez ben onu. bugun kayınvalıdeme gıttım onlarda oraya geldı yemek falan yedık nısanlım benı eve bıraktı canımı sıkıcak bıseyde olmamıstı ama suan nedendır bılmem cok kotuyum sebepsız aglamalar ıcımde bı sıkıntı anlam veremıyorum depresyonda gıbıyım sımdı nısanlımlada tartıstık kendımı ıyı hıssetmıyorum sızden baskada anlatabılıcek kımsem yok o yuzden buraya geldım derdımı paylasmak ıstedım.boguluyorum sanki.:43:

sebebsiz yere ise ya kadının negatifinden etkilendin

ya da aslında onun davranışlarını içten içten çok önemsiyorsun ve dışa vurmuş hali bu....:31:

bana da cok olur boyle seyler cnm bu aralar bnde senin gbiyim içim sıkılıyor daralıyorum resmen

bu durumuma bı anlam verememek en kotusu hanı ınsan sevdıgı bırınden ayrılır vs boyle olur durup duruken bu kadar sıkıntı aglamak nıye anlamıyorum ya.

kızlar sabah hıcbıseyım yok tu nısanlıyım dun kaynımın dugunu vardı yorgundum guzelde gectı sadce eltımın tavırlarına canım sıkılmıstı ama onemsemedım o benı sevmez ben onu. bugun kayınvalıdeme gıttım onlarda oraya geldı yemek falan yedık nısanlım benı eve bıraktı canımı sıkıcak bıseyde olmamıstı ama suan nedendır bılmem cok kotuyum sebepsız aglamalar ıcımde bı sıkıntı anlam veremıyorum depresyonda gıbıyım sımdı nısanlımlada tartıstık kendımı ıyı hıssetmıyorum sızden baskada anlatabılıcek kımsem yok o yuzden buraya geldım derdımı paylasmak ıstedım.boguluyorum sanki.:43:

Tatlım cok büyük bı problem yokmuş sıkıntı yapma hiç kendine belki adetin falan yaklaşıyordur ben öyle olurum mesala o dönemlerde ama zaten depresyona bı anda girilmez :1: merak etme sen bugun icin sıkılmıştır olur öyle

Tatlım cok büyük bı problem yokmuş sıkıntı yapma hiç kendine belki adetin falan yaklaşıyordur ben öyle olurum mesala o dönemlerde ama zaten depresyona bı anda girilmez :1: merak etme sen bugun icin sıkılmıştır olur öyle

canım adetlıyım zaten dun kesılmıstım bugun tekrar basldım sebebını bılmıyorum. bende sınırlı olurum bu donemlerde ama hıc bu kadar olmamıstım. nısanlımlada tartıstık davranıslrım yuzunden

yapmaktan hoşlandığın seylerle ilgilenmeye çalıs kitap oku müzik dnle yok yere sıkıntı yaratma kendne.nişanlınla tartstm yazdın onun etkisidr muhakkak

Konu, icerigi nedeniyle ilgili başlığa tasinmistir.

Back