sabah guzel gorunmenın sırları

AnneyimBen

evli mutlu çocuklu :)
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2007
5.176
1.221
40
Yatmadan önce mutlaka retinol veya glikolik asit içeren bir kremi maske şeklinde yüzünüze iyice sürün. Sabah kalktığınızda ölü derilerinden arınan cildiniz, ışıl ışıl görünecektir.

Eğer cildiniz duyarlıysa, yüzünüzü her zaman salisilik asit içeren bir temizleyiciyle iyice yıkayıp, hyaluranik asit içeren bir kremle nemlendirin.

Saçınıza ve cildinize nem vermesi için yatak odanıza mutlaka havayı nemli tutan bir buhar aleti koyun.

Sabah kalktığınızda tırnak diplerinizin manikürlü gibi görünmesi için, yatmadan önce tırnak diplerinize yoğun nem veren bir krem sürün.

Saçlarınız uzunsa, iki yandan örerek uyuyun. Böylece birbirlerine dolaşmazlar, hem de düzgün dalgalarınız olur.

Gece yatmadan önce kremi maske gibi sürüp yatmak.. Denemeye değer.. Bugün o kadar solgunum ki!.. Yarına deneyeceğim.. Bilgiler için teşekkürler!..

Retinol Veya Glikolik Içeren Krem Demişsin Ama Arkadaşim Bunlari Içeren Krem Adi Veririsen Sevinirim.

esma keskin ben bu tür bakımlar hiç bir zaman uygulamadım ama bişey söleyimmi sadece sabahları beğenirim kendimi nasıl yatarsam yatayım en çok uyandığım zamanlar güzel göründüğümü düşünüyorum ama bunu da denemekten birşey olmaz bakalım nasıl etkisi olacak tşk paylaşınım için :)

sabah güzel görünmek için birsey yapmaya gerek yok zaten sabah herkes çok tatlı ve güzel görünüyor.yüz şişiyor ama bu insanları çok şirin gösteriyor.keşke gün boyunca öle kalabilsek:))))şahsen sabah kalkınca kendimi çok hoş buluyorum:))))))))

DENEMEYE DEĞER VALLA.BENDE DENEMEYE ÇALIŞACAĞIM..
KİM İSTEMEZ SABAH KALKAR KALKMAZ AYNADA CANLI BİRİYLE KARŞI KARŞIYA KALMAYI.KİMİ KADIN SABAHLARI AYNAYA BAKMAYA KORKARLAR..SİZDEDE BÖYLE KORKU VE TAKINTLAR VARMI???

buhar aleti nezleyken falan mantıklı olabilir aslında... burun tıkanıklığına iyi gelir; rahat uyursun; dinlenmiş uyanırsın... :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…