- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Naparsam yapayım 9dan önce uyanamıyorum. Kpssye çalışıyorum. 10 da ders başına geçince verimli geçmiyor. Erken kalkmak için napabilirim? Erken kalksamda gündüz uykum geliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9 değilde 10 da kalk. Farkedermi?Naparsam yapayım 9dan önce uyanamıyorum. Kpssye çalışıyorum. 10 da ders başına geçince verimli geçmiyor. Erken kalkmak için napabilirim? Erken kalksamda gündüz uykum geliyor
Erken uyuyunNaparsam yapayım 9dan önce uyanamıyorum. Kpssye çalışıyorum. 10 da ders başına geçince verimli geçmiyor. Erken kalkmak için napabilirim? Erken kalksamda gündüz uykum geliyor
Bidaha acmıycam takmamaya calıscamGeceleri kk da az konu aç kayınvalidenle ilgili erkenden kalkarsın kuzucum![]()
Bidaha acmıycam takmamaya calıscamGeceleri kk da az konu aç kayınvalidenle ilgili erkenden kalkarsın kuzucum![]()
Bende dün 11 de uyudum. 9 da kendılıgımden kalktım. Bana 8 saat yetmıyorTelefonunuzu uzak biryere koyun alarm calarken mecbur kalkarsiniz. Ben mesela sekiz saaten az uyuduysam zor kalkarim. Buyuzden 12 de yatiyorum sekizde uyaniyorum.
Temmuzda. Ama gunde 7 8 saat calısıyorum. Program yetısmıyorkı9 değilde 10 da kalk. Farkedermi?
Kpss ne zamanki?
Ama yani bu mudur?Naparsam yapayım 9dan önce uyanamıyorum. Kpssye çalışıyorum. 10 da ders başına geçince verimli geçmiyor. Erken kalkmak için napabilirim? Erken kalksamda gündüz uykum geliyor
Normalde 9 çok iyi bir saat bence.. Ama sen kpssye hazırlanıyorsun o yüzden sanırım daha erken istiyorsun.. Bilmiyorum inancın ne yönde ama ben mesela bir dönem sabah namazlarına kalkıyordum daha da yatmıyordum işim olduğu zaman.. Namaza başlamıştım ne güzel düzenli kılıyordum . Eğer sende böyle birşey yaparsan namaz kıldığın için abdest aldığın için falan uykun açılmış olur.. Hem manevi olarak da huzurlu olursun çalışıp çalışıp namazdan sonra Allahtan atanmayı istersinNaparsam yapayım 9dan önce uyanamıyorum. Kpssye çalışıyorum. 10 da ders başına geçince verimli geçmiyor. Erken kalkmak için napabilirim? Erken kalksamda gündüz uykum geliyor
Hadi inşallahhhBidaha acmıycam takmamaya calıscam![]()