• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabah erken kalkmak

Geceleri kk da az konu aç kayınvalidenle ilgili erkenden kalkarsın kuzucum 🤓
Bidaha acmıycam takmamaya calıscam
Telefonunuzu uzak biryere koyun alarm calarken mecbur kalkarsiniz. Ben mesela sekiz saaten az uyuduysam zor kalkarim. Buyuzden 12 de yatiyorum sekizde uyaniyorum.
Bende dün 11 de uyudum. 9 da kendılıgımden kalktım. Bana 8 saat yetmıyor😣

Naparsam yapayım 9dan önce uyanamıyorum. Kpssye çalışıyorum. 10 da ders başına geçince verimli geçmiyor. Erken kalkmak için napabilirim? Erken kalksamda gündüz uykum geliyor
Ama yani bu mudur?

Sağlıklı bir yetişkinin "kalkamıyorum" demesi?

Sorumluluğu olan insanı çoğu zaman vücut saati rahat bırakmaz zaten, yeri gelir alarmdan 3dk önce zihniniz uyandırır "işimiz var kalk hadi" diye.

Ya valla yanlış anlamanızı da istemiyorum ama sizin bu kpss işi de sıkıntılı geliyor bana. Yanlış hatırlamıyorsam fizik öğretmenliğiydi, bu kafayla zor sanki..

Naparsam yapayım 9dan önce uyanamıyorum. Kpssye çalışıyorum. 10 da ders başına geçince verimli geçmiyor. Erken kalkmak için napabilirim? Erken kalksamda gündüz uykum geliyor
Normalde 9 çok iyi bir saat bence.. Ama sen kpssye hazırlanıyorsun o yüzden sanırım daha erken istiyorsun.. Bilmiyorum inancın ne yönde ama ben mesela bir dönem sabah namazlarına kalkıyordum daha da yatmıyordum işim olduğu zaman.. Namaza başlamıştım ne güzel düzenli kılıyordum . Eğer sende böyle birşey yaparsan namaz kıldığın için abdest aldığın için falan uykun açılmış olur.. Hem manevi olarak da huzurlu olursun çalışıp çalışıp namazdan sonra Allahtan atanmayı istersin 🤗😊

Rezene çayı içerek erkenden yatmayı deneyin. Erken kalkınca verimli ve yorgun bir gün geçirirseniz; akşama yine erkenden yatarsınız.

Back
X