• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sabah aç karnına içilen suyun mucizesi

eceben

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2017
20
30
3
34
sabah aç karnına kocaman bir bardak suyun içine iki üç damla limon suyu 1 tatli kasigi elma sirkesi ve 1 tatli kasigi bal katip iciyorum mucize bir karisim uzun yillar cektigim kabizlik sorununa da bire bir.metabolizmayida hizlandiriyor siddetle tavsiye ederim.yarim saat sonra kahvalti yapabilirsiniz.

sabah aç karnına kocaman bir bardak suyun içine iki üç damla limon suyu 1 tatli kasigi elma sirkesi ve 1 tatli kasigi bal katip iciyorum mucize bir karisim uzun yillar cektigim kabizlik sorununa da bire bir.metabolizmayida hizlandiriyor siddetle tavsiye ederim.yarim saat sonra kahvalti yapabilirsiniz.
Merhaba zayıflamaya yardımcı mı? Kilonuzda değişiklik oldu mu?

Merhaba zayıflamaya yardımcı mı? Kilonuzda değişiklik oldu mu?
tabi oldu kabizlik sorunum oldugu icin karnim hep şişti ve cok mutsuzdum.birazda egzersiz ekledim simdi istedigim kilodayim.zaten sabah ac karnina icilen suyun faydasi tartisilmaz. gercekten cok etkili deneyin derim.arada bir icine zerdecal ya da zencefil de katiyorum yarim cay kasigi degisiklik olsun diye.

Düsük tansiyonu olanlarin limonu ac karna tüketmelerini tavsiye etmem, bilindigi üzre limon tansiyon düsürüyor. Yüksek tansiyonda dogal ilac gibidir.

İçebilene nasıl saygı duyuyorum nasııııl, bir ben yapamadım şu olayı :mad: Nasıl alıştırdınız kendinizi, sabah sabah kokuyu alınca beynim uyuşuyor sanki. Belki de hiç bir zaman sirkenin kokusunu sevmemiş olduğum için kendimi dolduruyorumdur :KK48: Hadi el birliğiyle beni de şuna alıştıralım ya :KK70:

İçebilene nasıl saygı duyuyorum nasııııl, bir ben yapamadım şu olayı :mad: Nasıl alıştırdınız kendinizi, sabah sabah kokuyu alınca beynim uyuşuyor sanki. Belki de hiç bir zaman sirkenin kokusunu sevmemiş olduğum için kendimi dolduruyorumdur :KK48: Hadi el birliğiyle beni de şuna alıştıralım ya :KK70:
Ay bende sendenim midem bulanıyor hiç sevmem sirkeyi

Back