• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Sab simplex damla memeden öncemi sonramı verilmeli?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

NADYA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
291
5
96
İstanbul
merhabalar
kızım bugün 16 günlük oldu
2 haftamız çok iyi geçmişti ama 2 güngür ne yazıkki gaz sancılarımız başladı.
herkesin tavsiyesi üzerine sab simplexe baladım bugün( doktoruma sordum elbette)
ama doktora sormayı unuttum ve aklıma çok takılıyor.
en iyi etkiyi göstermesi için memeden öncemi ve sonramı vermek gerekli?
yada önce vericeksem kaç dakika önce vermeliyim?
acil cevap bekliyorum arkadaşlar.benim bıdık başladı yine ağlamaya:((

bana dr beslenmeden sonra demişti.ben beslenmeden sonra gazını çıkarıp veriyodum.gerçi bende bi işe yaramadı ama inşallah sende işe yarar..

sağol canım
bende mantıken diyorumki beslenmeden önce veriyimki gaz olmasın.
ama doğrumu düşünüyorum acaba???
birde nette yazdığı gibi saç kurutma makinesi açtım.sustu.
ne alaka anlamadım yaaa
bu kolik ne beter bişeymiş:((

benimkide küçükken saç kurutma makinasının sesine,elektrik süpürgesinin sesine falan susardı.sürekli aynı tonda gelen sesler onları rahatlatırmış.karnına masaj yap,ayaklarına masaj yap ve mutlaka ayaklarını sıcak tut.azda olsa işe yarıyor ama bu koliğin zamandan başka kesin bi çözümü yok.bekleyeceğiz hepimiz.benimki geçmedi ama azaldı artık.inşallah seninkide en kısa zamanda geçer..

bu gece geçen geceye göre resmen cennette gibiydim.4 kez filan uyandı ama emdi yattı.yani aşırı derecede ağlama nöbeti geçirmedi.
aldatmacamı yoksa sab işemi yaradı acaba?
bıunuda zaman göstericek sanırım.
yani yine kendini sıkıyor çok ıkınıyor ama en azından ciyak ciyak bağırmıyor

Back