• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırsız kızımın doğum hikayesi

Gözün aydın, Allah nazarlardan saklasın bu güzelliği,hikayen çok güzel,Allah'ım bizlerede seninki gibi kolaylık verir inşallah....

kurban olurum ben ona,allahım nazarlardan saklasın yaa.ekranı sevdim resmen kaçdefa.edoşşş çok tatlı yavrun.nazar değmesin allahım.yerim onun burnunu

Allah analı babalı büyütsün çok tatlı maşallah. Bu arada sezeryan sonrası nasıl çok mu kötü. İlk gün nasıl çok ağrı dayanılmıyacak gibimi? Sana çok geçmiş olsun.

Maşallah kızımıza ve annesine.

ALLAH(CC)bağışlasın,ömrü sevdikleriyle dopdolu hayırlı ve bereketli geçsin inşallah(amin).

Hayırlısıyla darısı tüm hamilelere ve isteyenlere olsun inşallah(amin).Selametle,sevgiler.

canım bebeğine maşallah ALLAHS analı babalı etsin inş maşaşllah nasıda cin gibi bakıyor öle inş. hayyatta da böle cin gibi olur ALLAH sağlıklı uzun ömürlürler versin inş.

Yorumlarınızı okurken çok duygulandım.Bana başından beri inanılmaz bir enerji veriyorsunuz.Hepinize teşekkür ederim.

Merak edenler için sezeryan sonrasında ağrılarım 3.günden itibaren haraketlerimin rahatlığından da anlaşılabilecek derecede azaldı.Hastanede ben hafif ağrılarımda artış hissettiğimde ağrı kesici yaptılar.Evde kullanmam için de ağrı kesici hap verdiler.Rahat ettim.Hastanede söyleneni ne olursa olsun uygulayıp yürümenizi tavsiye ederim.Bana çok faydası oldu.Daha çabuk toparlandım.

Doğumum Özel Gazi Hastane'sinde oldu.İzmir'lilere tavsiye ederim.Hemşireler,hasta bakıcılar,ebeler,vs hepsi çok iyi davrandılar.Ameliyathanesi kısa zaman önce yenilenmiş.Doktorum hastane doktoru değildi.Benim seçimim özel doktor.

Bebeğim uyandı.Onu doyurmalıyım.
Doğum yapacak olanlara benimkinden daha rahat doğumlar diliyoruma.s.

tebrikler,Allah anali babali büyütsün insallah...
cok tatliymis bebegin,Allah nazarlardan saklasin.

Allah nazardan saklasın canım..MAŞALLAH:nazar:
Okurken çok duygulandım .gözlerim doldu ..kızın da o kadar çok tatlıki bahtı güzel olsun inşallah..ALLAH bebeği olacak annelere de hayırlısıyla sağlıklı doğumlar nasip etsin..:CüvCüv:

bu kadar guzel bir yeni dogmus bebek gormemistim sanirim muhtesem birsey yahu
Allah nazarlardan saklasin yuzunuz hep gulsun canim kizinin kaderi kismeti coook guzel olsun.

canım çok tebrik ederim çok tatlı bir kız bakmaya doyamadım,
gercekten sana benziyor... 41 kere masallah..
Allah analı babalı buyutmenizi nasip etsin...

maşallahhh Allah nazarlardan saklasınnn:nazar:
Rabbim analı babalı büyütsün inşallahh

edocum ağlattın beni ya, ne güzel yazmışsın, biz de hala inanamıyoruz, maşallah kızına, usluymuş da annesi, allah bağışlasın, analı babalı büyütsün.

edoşcum tebrik ederim,Allah analı babalı büyütmeni nasip etsin ...çok tatlı görünüyor meleğin ...

maşallah güzeller güzeli Anita'ya :)

canım tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün, ömrü uzun olsun.

Anita'nın anlamı: Dostcanlısı,arkadaş canlısı.

Bu arada doğum saati 12:05 olacaktı.Acele edip yanlış yazmışım.Olsun.O kadar da önemli değil.

Son düzenleme:
Back
X