• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırsız kızımın doğum hikayesi

edolina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2008
2.029
15
158
İzmir
Kızımla sizi beklettiğimiz için bizi affedin teyzeleri.Süt emmeye adapte olmamamız zaman aldıJBen de anca toparlanıyorum.

Gelelim kızımın doğumuna..
1 Aralık akşamı nişan geldi ve sabaha kadar kasılmalarla birlikte sancılarım sıklaştı.Hiç de insanın canını yakan bir süreç değilmiş kasılma anları.Zaten ben kızım geliyor diye mutluluktan,her kasılma olduğunda gülümsüyordum.Neyse sabaha karşı 7’de uyuyakalıp 9’da uyandım.Eşim işe gitmeye hazırlanıyordu.Annem ve kardeşimi çağırmasını söyledim,çünkü sancılarım 5dk’da bir gelmeye başlamıştı.Doktorumu aradım.Hemen hastaneye gitmemi söyledi.Eşimi de aradık,apar topar eve döndü.Akşamdan ikimiz de duş alıp bavullarla puseti kapının önüne koymuştuk zaten.Bavullarımızı da alıp hep birlikte hastanenin yolunu tuttuk.

Hastanede doktorun söylediği ebeyi bulduk.Annemleri odamıza,beni de muayene etmek için başka bir yere aldı.Hamileliğim boyunca ilk ve son vajinal muayenemi oldum.En ufak acı hissetmedim.Normal zamanda olduğum muayenelerden farksızdı.Bebeğin kalp atışlarını dinledik.Sonra odama gittim,birisi gelip ameliyat için beni giydirdi.(Lavman yapılmadı.Sonda da takılmadı.)

Kardeşimle eşim girişimi yapmak için gitmişlerdi ki tekerlekli sandalyeyle beni ameliyathaneye götürecek kişi kapıda belirdi.Kimseyle vedalaşamadan apar topar ameliyathaneye götürüldüm.ıçeri girerken üç genç hemşire güler yüzle beni karşılayarak benimle konuşmaya başladılar.Bir yandan beni ve kızımın yatırılacağı yeri hazırladılar.Anestezi uzmanı ve doktorum geldiler.Belimden epidural verilirken doktorum elimden tutup benimle konuşuyordu.Sancımın ne zaman geldiğini falan sorup dikkatimi dağıtmaya çalıştı.Ameliyat için örtüler çekilirken Aralık anneleri ve tüm hamileler için dua ettim.Sonra uyuşmanın tam olmadığı anlaşıldı ve bana hemen genel anestezi verdiler.Aslında bayılmış olduğuma sevindim çünkü ister istemez çok heyecanlanmış ve korkmuştum.Gözlerimi açtığımda henüz odama çıkarılmamıştım.Bir süre nefes alamadığım için oksijen verildi ve narkozdan çıkarken kısa bir süre titredim.Hepsi çabucak geçti.

Odama götürüldüğümde herkes bebeğimle çoktan tanışmıştı.Doğar doğmaz getirip babasının kucağına vermişler.Kızım cin gibi gözleri açık,ağzı ve diliyle yemek arayışında gelmiş.Saatlerce babasıyla bakışmışlar ve birbirlerine aşık olmuşlar.Hiç ağlamamış benim uslu kızım.Bense uzun süre öyle güzel bir varlığın benim içimden çıktığına inanamadım.Hala daha babasıyla bebeğimize bakıp inanamadığımızı birbirimize itiraf edip dayanamıyor,ağlıyoruz.

Allah bebek isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah.

Kızım Anita,2 Aralık saat 12:30’da 38+1 haftalık 2840gr 48cm doğdu.

:nazar:Maşallah demeyi unutmayn teyzeleri:nazar:

Son düzenleme:
maşşallah yaa, alah nazarardan saklasın, edolina kızının dudaklar ve gözler sana çok benziyor.. allah analı babalı büyütsün canımcım, darısı başımıza..

senin kız anası gibi kıpırdak olduğundan erken geldi. tebrik ediyorum edolinacım.

41 kere maşallah canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
bana yine sezeryan korkusu sardı ya offff darısı başıımıza

canım ya kıyamam 40 bin kere maşşallah yarabbim çok ama çok güzel tatlı uysal bir bebek:)adıyla büyüsün inşallah allah anneli babalı büyütsün sağlıkla sıhhatle büyüsün hayırlı ömürlü olsun olsun bahtı şansı hep açık olsun hem ailesine hem vatana millete hayırlı evlat olsun ay canım benim seni de çok tebrik ediyorum böyle güzel bir bebek dünyaya getirdiğin için seni ve güzel evladını kocaman öpüyorum:)bana da dua et lütfen bugün doğurmam gerekiyordu 40 haftam doldu ama ben doğuramadım inşallah en kısa zamanda doğururum dualarını esirgeme olur mu..

tebrik ederim canım edoşum.. ben onun kırmızı dudaklarını, yanaklarını severim.. yavru kuş çok tatlı maşallah. Allah nazarlardan saklasın,.. Darısı bizlerin de başına inşallah. bayram şekeri gibi bu yaa. çok tatlı

oyy çok güzel bu evlat sağlıkla buyusun..bebek izmirde hangi hastanede oldu bende izmirde yapıcamda nasipse canım ondan sordum benimde günüm 12 aralık nasipse

maşallah dünya güzeli bir bebek..
Allah analı babalı büyütsün,nazarlardan saklasın..

bide tavşan şapkası giydirmişler ya...
dünya tatlısı bebiş..ısırırım o yanakları.

maşallah edolinam kızın çok tatlı sende bebişine kavuştun çok şükür darıs başımıza.duaların için allah razı olsun..

dönüp dönüp fotoğrafa baktım..
Allahım nazarlardan saklasın:nazar:
analı babalı büyümeyi nasip etsin inşallah:Saruboceq:
darısı bizim başımıza olsun..

:asigim: o ne kadar sevimli bir bebek öyle. insan minyatürü... allah uzun ömürler versin. kendisi gibi bahtıda güzel olsun kızımızın...

annesine de geçmiş olsun a.s.

mash canım kızın harıka ama sunu unutma erken dogan cocuk cok zekı olurmus benımkı 7 aylık dogdu baygı bı kuvezde kaldı sut poromlemı yasadım benım rahtsızlıklarımdan dolayı 2 ay emebıldı oda evde makıne ıle

canım benim çoook tatlı maşşallah 41 kere:nazar:
allah analı babalı büyütsün inşallah
nazarlardan korusun rabbim:nazar:

bu arada hastane çıkışlarımız aynıymış
benim oğlumda böyle beyaz tavşan olacak ilk doğduğunda:Saruboceq:inşallah

41 kere maşallah minyatür yapma bebek gibi kuzun Allah analı babalı büyütsün canım darısı şafak sayan annelere olsun inşallah.bu arada şimdi dikkat ettim oğlumunda bu kıyafetten var..

Son düzenleme:
edolina masallah kizina ay icim eridi resmen dunyalar tatlisi bir kiz dogurmussun allah anali babali buyutsun isallahhh nazarlardan korusun kizini seni ve kizini opuyorum:nazar:a.s.

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Maaşallah çok tatlı bebişin.. Sana da geçmişler olsun öpüyoruz ikinizi de :nazar:

:nazar: Maşallah canım kızın çok tatlı Allah analı babalı sağlıklı bir ömür versin kızınıza hayırlı olsun

maşalllah anitamıza hoş geldi bayram şekeri

canım Allah analı babalı büyütsün darısı bizim ba şımıza inşallah

Back
X