• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabır Sınayanlar

Nillyy26

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2017
697
954
23
33
Bandan yeni çıktım dostlar :KK70:. Elbette kimin ne yazacağına ne konu açacağına karışmayalım falan ama. Buralarda konu açabilme becerisine sahip insanların gerçekten yanlızca doktorların çözebileceği durumlara burada cevap araması da olmuyor ki. Yanlış yönlendirilebilir vs. Zaten aklın pamuk ipliğine bağlı. Bazı sorular tamamen akıl dışı. E insana da geliyorlar bir yerde. Cevap istiyor cevap veriyorsun, psikolojim psikolojim diyor. Aaa hoppi diye mağdur oluyor. Sen de bannnn lanıp uçuyorsun. :KK75:. Bir de adını vermeyeyim birisinin  :KK70:geçmiş konularını yorumlarını okuyorum, öyle cevap veriyorum. Önceki konusunda da bildiğin dalga geçiyor insanlarla. Neler neler yazıyorlar kızmıyor tepki vermıyor falan. Aaa dedim kesin kafa yapıyor bu bunlara sessiz kalınır mı :bicak:. Sonra sen birisi gel bana saydır. Abooww bacım bana kadar aklın neredeydi. Ne güzel bansız bansız yaşıyorum şurada. :duduk:. Velhasıl kelâm banlanmak bir duruş meselesiymiş dostlar :KK70:. Ohh çok da iyi oldu, çok da iyi güzel oldu bence :super:

Kıyım hiç bitmez:)
Sabır çekiyorum bende bazı konulara...
Çoğuna ciddi cevaplar vermiyorum...
Nasılsa karşıdaki de ciddi değildir diye:)))
Ama zaten hasta olduğunu bilen dışarıdan nasıl göründüğünün de bilincindedir. Anormal geliyor biliyorum bilmem ne diyor. E o zaman anormal cevap alınca neden çirkefleşiyorsun. Sorun normal mi ki normal cevap verelim :olamaz:

Akıl dışı sorularla çileden çıkartıp, bizi ban ban banlatanlar :KK70:
E yani. Hadi biz ciddiye almıyor oluyoruz ki herkese tavrım bu değil. Dalga geçtiğini anladığıma tepkim. Akıl verenler neye dayanarak bunu yapıyorlar. E sen daha büyük kötülük yapıyorsun? Sen iyisin sen meleksin pıtı pıtısın onlar kötü onlar ehh sen üzülme. Bildiğim kadarıyla tıpta böyle bir tedavi yok :KK51:. Ben ukalaysam sen de sahtekarsın o zaman. Derdin çözüm değil sevgi pıtırcıklığı.

Aynen çok katılıyorum sana:KK19:

Bugünde bir konu vardı...kapandı denk gelmedin sanırım...

Hamilelik belirtisi mi acaba diye...

Orda da baya bir kıyım oldu...

Lekelenmeli oluyormuş ta... adetine daha varmış... Doktora gitmiş tahlil vs.yaptırmış... Doktor hamile değilsin,adetin başlayacak sanırım gibilerinden demiş...Değerler bunu gösteriyor demiş....

Yorum yapanlara atar gider yapıyor konu sahibesi...

Konu sahibesi de uçtu gitti...
Ona haklı cevap verenlerde uçtu gitti...:KK55:

Aynen çok katılıyorum sana:KK19:

Bugünde bir konu vardı...kapandı denk gelmedin sanırım...

Hamilelik belirtisi mi acaba diye...

Orda da baya bir kıyım oldu...

Lekelenmeli oluyormuş ta... adetine daha varmış... Doktora gitmiş tahlil vs.yaptırmış... Doktor hamile değilsin,adetin başlayacak sanırım gibilerinden demiş...Değerler bunu gösteriyor demiş....

Yorum yapanlara atar gider yapıyor konu sahibesi...

Konu sahibesi de uçtu gitti...
Ona haklı cevap verenlerde uçtu gitti...:KK55:

Yani doktor da tatmin etmiyor :KK70:. Aslında biz onlara iyilik yapıyoruz farkında değiller. Burada sana, benimde kaynımın oğlunun gelininin ıtısında da pıtı varmış. Aynı senin gibi o da. Kanser dediler dese :rolleyes:. Ki derler. Ne yapacaksın? Doktordan iyi kim bilir. Yaz kardeşim yaz, derdini sıkıntını, uslubunca yaz. Ama her şeyi değil yani. En önemli konuları da değil. Vallahi ben korkarım, şimdi aklım karışır daha panik olurum der koşa koşa doktora giderim. Anlamıyor ben bu hatunlar :KK12:

Back