sab damla kullanan var mı?

ramazcan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
316
10
arkadaşlar bebeğimiz için eczacı önerisi üzerine sab damla aldık çünkü gazdan dolayı bayağı çaresiziz neler denedik zinco damla elma yağı kimyon yağı rezene ve papatya çayı paptya çayı dışında diğerleri iyi gelmedi paptya çayınıda artık bebeğim içmiyor sap damlada bir kere yaptık iyi geldi fakat içime sinmedi drumuzu aradım vermeyin zararlı olabilir dedi kafam karıştı yine ıkınmalar arttı ıkınmadan fııtk olanları bile duydum rabbim korusun gece uykusu olmuyor birde bu sıralar karnı çok guruldamaya başladı bu damladan kullanan var mı yan etkisi oldumu

Son düzenleme:

Cnm gecmis olsun bebegin anne sutuyle mi besleniyo mamayla mi? Ben infacol gaz damlasi veriyorm portakal tadinda ve bitkiselmis ise yariyo yani ya da tane kimyon kaynat yarim cay kasigi icir hic zarari yok korkma

Cnm gecmis olsun bebegin anne sutuyle mi besleniyo mamayla mi? Ben infacol gaz damlasi veriyorm portakal tadinda ve bitkiselmis ise yariyo yani ya da tane kimyon kaynat yarim cay kasigi icir hic zarari yok korkma

canım anne sütüyle besleniyo gazdan ıkınıyor o derece kimyon ben içiyorum bende çok işe yaradı ne kadar suda kaynatcaz peki kaç tane atcaz günde kaç kere veriyosun

canım anne sütüyle besleniyo gazdan ıkınıyor o derece kimyon ben içiyorum bende çok işe yaradı ne kadar suda kaynatcaz peki kaç tane atcaz günde kaç kere veriyosun
İstersen her emdikten sonra agzina bi damla damlat ya da gunde yarim cay kasigi verebilirsin ben yarimdan biraz daha fazla veriyorm tam dolu degil tam yarimda degil yani . Yarim cay bardagi suya dort tane kimyon yeterli bi tasim kaynat biraz beklet ilik ver ama soguk verme baktin ise yaramadi karnina ve ayaklarina sabah aksam zeytinyagiyla masaj yap ayaklarini iyice ovuyosun karnina da dairesel masaj yapiyosun rahatliyo bi de surekli egzersiz yaptir rahatlatiyo gercekten ben bumlarin hepsini yapiyorm insallah faydasini gorursun

canım neler yaptım okumuşsundur yinede tam geçmedi kimyon aldım yeni deniycem yazarım inşallah bu aylarda tamamen biter yavrularımızın gaz sorunu

canım neler yaptım okumuşsundur yinede tam geçmedi kimyon aldım yeni deniycem yazarım inşallah bu aylarda tamamen biter yavrularımızın gaz sorunu

Tmm cnm yaz inşallah ya üçüncü aydan sonra olmaz diyolar ama bakalım inşallah olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…