- 5 Nisan 2020
- 13
- 9
- 1
- 28
- Konu Sahibi Ebru53ebrucuk
-
Tam bilmiyorum adetim de düzensiz zaten. Ama adet olmaya yakın belirtilerim olurdu. Bu ay hiç bir belirttim yokRegl gecikti mi?
Bu ay herkesin regli gecikti. Erken gebelik testi yapsanız daha iyi olur.Tam bilmiyorum adetim de düzensiz zaten. Ama adet olmaya yakın belirtilerim olurdu. Bu ay hiç bir belirttim yok
Kuruma cizgisi olabılırMerhaba bir sorum olacaktı. 2 tane üst üste test yaptım ve 1. Testim de hiç çizgi çıkmadı. Ertesi günü bir test daha yaptım ve 4 5 saat sonra ikinci çizgi çıktı. Bu şekil başına gelip hamile kalanlar var mı lütfen cevaplarmısınız
Ben hamileyimBu ay herkesin regli gecikti. Erken gebelik testi yapsanız daha iyi olur.
Aa cidden oyle mi ya konuya bakiim diye girdim hamilelik dusunmuyorum da benimkide gecikti 3 4 gun . Heralde stresten dolayi..Bu ay herkesin regli gecikti. Erken gebelik testi yapsanız daha iyi olur.
Ben istiyorum ya gebelikle ilgili tüm topiklerden haberdarımAa cidden oyle mi ya konuya bakiim diye girdim hamilelik dusunmuyorum da benimkide gecikti 3 4 gun . Heralde stresten dolayi..
Tamda yazacaktim smdi bende hamileyken test yaptjm negatif diye cope attim saatler sonra copu ataym drrken bi baktim 2.bi yamuj cizgi cikmis sonra tekrarladm filan hamileymisimBen hamileyimallahım isteyen herkse versin. Kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Amann dogrudur kiz ozaman bende suphem yok ama genede bi tirsiyorm yani Allah im sana ve isteyen herkese nasip etsn hayirlisiylaBen istiyorum ya gebelikle ilgili tüm topiklerden haberdarımHerkeste durum bu.
Amin en doğru zamandaAmann dogrudur kiz ozaman bende suphem yok ama genede bi tirsiyorm yani Allah im sana ve isteyen herkese nasip etsn hayirlisiyla
benimde şuan öyle hepsi bi kaç saat sonra belirdi aynı gün yaptım oncan önceki testlerde görmemiştim ama acaba mı diyorummmMerhaba bir sorum olacaktı. 2 tane üst üste test yaptım ve 1. Testim de hiç çizgi çıkmadı. Ertesi günü bir test daha yaptım ve 4 5 saat sonra ikinci çizgi çıktı. Bu şekil başına gelip hamile kalanlar var mı lütfen cevaplarmısınız
benimde şuan öyle hepsi bi kaç saat sonra belirdi aynı gün yaptım oncan önceki testlerde görmemiştim ama acaba mı diyorummm
tamam canım yarın tekrar yapıcammm inşallah hamileymdir bendeBenimde böyleydi canım. Şuan 6 haftalık hamileyim. Bi kaç gün daha bekle. Ben öyle yaptım. Bu sefer hiç beklemeden hemen 2. Çizgi çıktı canım
İnşallah canımtamam canım yarın tekrar yapıcammm inşallah hamileymdir bende
bildiğim kadarıyla 15 DK sonraki sonuç geçerli değil ama Gine’de eczacılara sorun tabibenimde şuan öyle hepsi bi kaç saat sonra belirdi aynı gün yaptım oncan önceki testlerde görmemiştim ama acaba mı diyorummm
evet bende öyle bliyodum ama bazı testlerde bir gün geçsede ikinci çıkmıyo ama böyle bi kaç saat sonra çıkıp hamile olan arkadaşlar varmışbildiğim kadarıyla 15 DK sonraki sonuç geçerli değil ama Gine’de eczacılara sorun tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?