Kızlar meraba bu ay 3 gun erken adet oldum ama adet gibi değil sancısı bile yok adet gibi 3 gun oldu olali ama toplasan 1 ped dolmaz kiremit rengi ve kahve rengi geliyo akinti degilde damla damla test yaptim cikmadi aradan zaman geçti baktım böyle varmıdır yaşayan bole sonuç ne oldu
Kızlar meraba bu ay 3 gun erken adet oldum ama adet gibi değil sancısı bile yok adet gibi 3 gun oldu olali ama toplasan 1 ped dolmaz kiremit rengi ve kahve rengi geliyo akinti degilde damla damla test yaptim cikmadi aradan zaman geçti baktım böyle varmıdır yaşayan bole sonuç ne oldu Eki Görüntüle 2715978
Bu kuruma cizgisi. Gecerli degil malesef. Zaten miratech markasi da güvenli degil. Burada cok gordum hatali sonuc verdigini. Bir daha bu markayi tercih etmeyin derim. Gecikmeyi bekleyip kaset test alin 5 liraliklardan.
Bu kuruma cizgisi. Gecerli degil malesef. Zaten miratech markasi da güvenli degil. Burada cok gordum hatali sonuc verdigini. Bir daha bu markayi tercih etmeyin derim. Gecikmeyi bekleyip kaset test alin 5 liraliklardan.