saatler kala çok heyecanlıyım

dilekom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2008
130
0
arkadaşlar yarın sabah 7 de epidurel ile sezeryan olacağım sizden dualarınızı bekliyorum.En kısa zamandada doğum hikayemi anlatırım.Şeniz:nazar:

Allah kolay doğum nasip etsin,hayırlı uğurlu sağlıklı evlat olsun inşallah,tebrik ediyorum,bizler içinde aklınıza gelirse dua edin,bizlerede yaşadığınız mutluluğu nasip etsin.Tekrar tebrikler....

canım benim dileirm ki rabbimden sag saglim kurtulup miniğini kucagına saglık ile alırsın ve huzurlu bir şekilde buyutursun inşaallah amin allah yardımcın olsun

haydi canım şimdi sende kavuşmuşundur yavruna allah uzun ömürler versin sağlıkla büyütsün

canım dualarımız seninle inşallah sapğlıklı bi bebek dünyaya gelir hadi hayırlısı

simdi kuzunla koyun koyuna yatiyosunuzdur belkii.. oyy düsünmesi bile heyecan verio..bizde görürüz is o günleri.. allah anali babali büyütsün ..:nazar:

Allah mutluluklar ugurlar versin yuvaniza saglikla kucagindadir bebegin tebrikler

şimdi belkide kollarında bebişin hayırlı haberlerle gelmeni bekliyorum canım

Allah analı babalı büyütsün cnm ne güzel bir duygudur eminim...Darısı başımıza...

teşekkür ederim arkadaşlar zor bi doğum oldu ama kızım kollarımda dualarınız için hepinize teşekkür ediyorum allah hepinize bu mutluluğu nasip etsin.:asigim:

canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. kızın çok tatlı maaşallah şeker gibi:))) buarada nasıl zor geçti sezeryanın canım ya geçmiş olsun

ben biraz heyecan yaptım galiba...tansiyonum 12 den 6 ya düştü
ve beni bayıltmak zorunda kaldılar
yani epidurelde daha yeni başındayken uyuttular uyandığımda ise her şey bitmişti...ama şükür atlattım

X