İğneli Epilasyon saati 90 lira iğne 15 lira iğneli nasıl??

Bence fiyatı normal. Dkikası 1.5 tl ye geliyor. benim gittiğim yer dakikasını 3 tl den yapıyor.

ya forumda bazı yerlerde 45 liraya yapanları okudum da iki katı nerdeyse tedirgin oldum burda öğrenciyiz zaten :SS
içimi rahatlattınız biraz ama hala tedirginim:S

ya forumda bazı yerlerde 45 liraya yapanları okudum da iki katı nerdeyse tedirgin oldum burda öğrenciyiz zaten :ss
içimi rahatlattınız biraz ama hala tedirginim:s

ücretinden ziyade öncelikle yapan kişinin uzmanlığına bakmalısın. çünkü ben ilk iğneli yaptırdığımda yüzümde izler kaldı. Hala onları geçirmek için uğraşıyorum. Ilk seansların 5 dakikadan uzun olmasın. Kendini hemen bir uzmana taslim etme. Sonuçtan memnun kalırsan, iz, leke problemi olmazsa süreyi uzatırsın.

canım teslim etmesi mi kaldı
traş olacam yakında
göğüstekiler de cabası
valla forumdaki aycangülün epilasyon güleri için sabrettim
bitecek bu hafta başka yolu yok
iyi kötü gidecem artık
zaten bu şehirde başka yok
o da yıllardır yapıyomugözüm kapalı güvenecem
çarem kalmadı yani
ayrıca deneme yaptırmak istedim ama lazer gibi değil ki bu dedi
deneme atışı gibi yani,
ben de sönük kaldım biraz
gitcem artık napıym

istanbulda mı yaptırıyorsunuz?

söylediğiniz fiyatlar biraz pahalı geldi bana yaww.burda bir kuaför salonunda yazı görmüştüm iğneli epilasyon dk 0,50 kr diye.saati 30 tl yapıyor.uygun gelmişti yaptırmayı düşünüyordum bende.sizce bu işte bir iş olabilir mi,yada fiyatı normal mi? :18:

Fiyata göre değerlendirmemek lazım. ilk başta 5 dakikalık test atışı yaptır daha sonra kendin karar verirsin iyi mi kötü mü? tavsiyem ilk senasta kendini teslim etmemen.

yaptırdım valla
yapan 16 yıldır yapıyormuş
şimdi kabuklanmalar var tabi baya yoğun olduğu için aralıkları sık
bakalım ilerkki zamanlarda göreceğiz şimdilik fondotenle kapatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…