• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

saat seçimi

valentinus88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2013
126
4
48
düğün için saat bakıyorum 3 saat arasında kararsız kaldım yardımcı olun arkadaslar

Eklentiler

• $16999012_142597976.jpg
    $16999012_142597976.jpg
    39,8 KB · Görüntüleme: 209
  • $seiko SNDY86P.aspx.jpg
    $seiko SNDY86P.aspx.jpg
    29,3 KB · Görüntüleme: 235
  • $MÝCHAEL KORS MK5354.aspx.jpg
    $MÝCHAEL KORS MK5354.aspx.jpg
    31,6 KB · Görüntüleme: 248
1. saat spor her zaman takabilirsin 3. saatte güzel bu taşlı olduğu için her zaman kullanabilir misin bilmiyorum ama ben en çok 3. saati beğendim :16:

madem fikir sordunuz bende fikrimi söylemeden geçemeyeceğim. Ciddi ciddi bu saatlerden herhangi birini alıp takacak mısınız gerçekten? Bence çok daha güzel zarif ve modern saatler bulabilirsiniz. Üçü de birbirinden kötü.

1. beğendim hem şık hem spor. kıyafetlerinizle çok rahat kombinleyebilirsiniz..

merhabalar... saate ilgim çok fazladır. çok sayıda da saatim var.3. saat en kaliteli en klas ve en pahalı olanı bütçe de meselesi tabi. ancak micheal kors tercih edecekseniz pembe altın alın derim yani rose rengi çok daha şık ve asil $FB,11954,93,michael-kors-michael-kors-mk5128.jpg bu model mesela her zaman da kullanılır. ayrıca taşlı saat çok klasik gece için fikri de yanlış bence tamamen tarz meselesi. taşlıya gece işi diyenler taşsıza da erkek saati gibi diyorlar. kendi beğenin en önemlisi...

Zevkler ve renkler tartışılmaz, bende küçük kasalı fantazi tarzı saatlerden hoşlanmam mesela, ister gümüş, ister altın, ister deri olsun. Senin içine hangisi sinecekse onu almalısın. Mesela bende ilk iki model gibi saat çok var düğün için alınacak olanı uzun bir süredir beğendiğim Michael Kors2 un 3. modeli ya da onun tarzında ki modellerden yana kullanacağım, hem elimde hiç benzeri olmadığı, hemde şık durduğu için.:34:

Son düzenleme:
düğün için saat bakıyorum 3 saat arasında kararsız kaldım yardımcı olun arkadaslar

Canım fark etmez tabıkı sen hangısını ıstersen onu secmelısın ama sana taş konusunda bı uyarı vereyım. Amerikadan alınmış guess saatımın kenarları tek sıra taştı. Cok severek kullandım 1 yıl ve cok dıkkatlı kullandım. Ama 1 yılın sonunda 2 3 taşı karardı ve sanki çöktü gibi oldu ve dısarıdan bakınca sanki düşmüş de siyahlık kalmış gibi görünüyor. Sen bilirsin tabiki uyarmak ıstedim.

Michael kors bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back