saat kaçta yatarsınız?

Bazen akşam bir ara uyurum, sonra kalkıyorum :)
sonra yaz ve kış mevsimi olarak değişiyor ama ortalama sabah saat 07 gibi yatarım
akşam hiç uyumasamda sabah 07 gibi yatarım :)

belli olmuyoki 3 ve 3den sonra bi saatte uyurum. sabahın köründede kalksam yine sabaha karşı uyuyabiliyorum.
çok özeniyorum 10da 11de uyuyanlara.
çok sağlıksız bi uyku düzenim var ama elimde değil. bitürlü düzeltemedim.

ben de geldim timycim ben resmen gecelerin kadınıyım gece oturmayı seviyom ama evlenince sen sen ol bu huyunu bırakmaya çalış kötükedihüso eşin şikayet edebilir

ben de geldim timycim ben resmen gecelerin kadınıyım gece oturmayı seviyom ama evlenince sen sen ol bu huyunu bırakmaya çalış kötükedihüso eşin şikayet edebilir

sözlüm şimdiden şikayetçi zaten. çok geç uyuyon evlenincede bu saatlere kadar oturacağını düşünyosan yanılıyosun diye bitakım konuşmaları oluyo tabi:lepi:
uyuyamıyorumki. yatıyom yatağa sabaha kadar dönüp duruyorum cnm yaa.
sen evlisin eşin şikayet etmiyomu peki?

kızlar ben bunu yanlışlıkla kaydettim.sanırım silinir bu fisfisfis yalnızca anket açılıyomuş ya burda.bi anket açmıştım,oraya uğrayın isterseniz yerimseniben

etmez olurmu herzaman geç yatmıyom hatta bazen o uyuyo ben yine kalkıyomkötükedihüsone yapayım ben de bekarlıkdan beri geç yatarım bizim evde herkez geç kalkardı herkez bizi bilir öğleden sonra gelirdi .ama ben sabah da uyumuyom şimdi çocuk olduğu için ama uykusuz kalsam da geç yatıyom alışkanlık senin eşin de bu gidişle benimkisi gibi gece bakacak bekarım sabah kalkacak aaaaaaaaaaa evliymişim kaydirigubbakcemile3espiri yapıyom tabia.s.

:roflol::roflol:

benide arkadaşlarım öğleden sonra arar hep, uyuyorumdur diye.
inşallah düzeliriz canım yaa. bu böyle gitmezki.
neysem ben kaçayım. sabah ezanıda okundu.
herkese iyi uykular öpüyorum.a.s.a.s.

iyi uykular canım:1hug: ezan okundu demek oralarda anacığım ayaktadır şimdi.. o da ezana kadar oturur namaz kılar öyle yatar:Saruboceq::a015:

saat 10 gibi yatıp 2 gibi kalkıyorum aşkımla konuşuyoruz saat 3-4 yatıyoruz sabah 6,45 te ben kalkıyorum 8,00 de aşkımı kaldırıyorum
ne kadar düzenli bi hayatımız var dimii =)

gece oturmayı hep sevmişimdir,evlenmeden önce sık sık toplanırdık bizde,kuzenlerim teyzem annem çok tatlı muhabbetlerimiz olurdu..Hala anımsadıkça tebessüm ederim..Gün üzerine yorganını çekince daha anlamı oluyor daha da derinleşiyor bence herşey..İnsan daha mantıklı ve gerçekçi düşünüyor o hızlı hayat kaosundan biraz sıyrılınca..
Okul zamanlarımda belli saatlerim vardı programımı takip ederdim.Misal 11 de uyur,7 de kalkardım..
Özellikle sabah ezanı vaktine bayılıyorum..Müthiş bir atmosfer..
Bebeğimiz olduktan sonra yatma kalkma vakitlerimiz tamamen değişti artık spontane takılıyoruz:)
minik hanıma bağlı..

bırgunum bır gunume uymaz bu yuzden uyku saatım de bellı olmaz benım

ay nasıl kaçırmışım bu konuyu ben, anket niteliği taşımadığından kilitlenmiştir. Lütfen şıklarıyla birlikte konu açınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…