Saat 19:00 dan sonra yemeyelim farki gorelim

edsofi

baslangic:76.2 guncel:77 ideal:66. boy:163
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
4.095
15.583
Kizlar yeni den bir sayfa acayim dedim diger zayiflama sayfalarina girmeye beraber bisiler yapmak istedim pek ilgi goremedim bende ustelemeyi sevmem. Dedimki ben neden sayfa acmiorum ki yani
Neyse ben evlendim 19 yasind 65 kilo idim. 2 sene sonra 74 oldum . Ev hanimiyim bu arada is hayati yok. Sonrada bebisime hamile kaldim ve hop 90 oldum doumdan sonrada 79 um suan boyum 1.64 iri kemikliyim. Ama cocuk ev derken kosusturmak gerekior. Ama vucut agir. Hizli hareket edeiyorsun nefes nefese kaliyorsun (bu arada sigara kuanmiyorum) kalbim sıkışıyor artik. Kararliyim bu kilolari vericem hedefim 15 kg. Ve bu ancak osa olsa arastirmalarima gore aksam 7den sonra birsey yememek.meyve bile !
Ve yarin 4uncu gunum fark oluyor sasiriyorum.
Saglikli kilo ayda 2 kilo vermek bayanlar unutmayalim..
Ve benimle bu yolda yurucek arkadaslar ariyorum.
Kararli istikrarli ..
Kendine tekrardan guvenmek isteyen.
Kendini kuslar gibi ozgur ve hafif hisstmek isteyenler.
Buyrun topigime

kesinlikle katılıyorum....benim de son öğünüm 7.30 bitmiş oluyor. günler uzadığı için saat 6 da yiyince acıkıyorum saat 9-10 gibi.. ama ben yoğurt kürü yaptığım için yatmadan yarım saat önce onu yiyorum. onun da artısı yok eksisi var :)

kizlar tel hata verio birrurlu yazamiom ya. asla kilo veremiorum bana yaramior die bisi yok kizlar sadce hemen sonuc almak istiyoruz bi kac gun veremeince kilo aaa ben veremiorum diyip irademize sahip cikamioruz ve yemeye devam. bikerehizli kilo vermwk sagliksiz bir gecistir. asla olebiseyi ben uygun bulmuirum . ve aksam yediden sonra yemez isek gunduzdw porsiyonlari kucultuesek gayet kolay oluo. konu aksam yediden sonra irademize sahip cikmak haftada 500 gr versek ayda 2 kilo cok guzel ideal saglikli bi kilo verme metedu daha sonra geri alma tehlikeside yok .. ve bunu omlisi bunu yasam bicimi edinmek keske otuttursak cok guzel olr yazinda yuruyus on numara bizi kim tutar :)

cok guzl

cok sevindim kararliysan sen kac kilosun ne durumdasin ne zamn basladin diete canm kac yasindasin ewlimiain

Merhaba canım hoş geldin Aramıza bende evlendiğim de 64 kiloydum boyum da 170 doğuma 96 ile girdim oğlum 6 aylık tu zayıflamaya çalıştım 86 dan şuan 72 kiloya düştüm zamanla ve Sabırla 1 sene gibi bir zaman da yani olmayacak şey değil ÇOĞU zman iyi dikkat ettim spor Yaptım ÇOĞU zaman abarttım ana hep korudum hiç kilo almadım bu süre zayıfladığım zamanlar dan sana örnek vereyim 6 dan sonra hiç birsey yemedim ve genellikle aç hissiyle uyudum . Bu yolda sabır ve istikrar önemli canım bu Arada benim sayfam uzun ince bit yoldayım beklerim bu aralar dinlenmedeyim ama pazartesi dönecem

cok sevindim kararliysan sen kac kilosun ne durumdasin ne zamn basladin diete canm kac yasindasin ewlimiain

Ben 1 nisan da 82.7 ile basladim

Su an 78 kiloyum.

Evliyim 31 yasindayim.

Gunluk ortalama 1000-1200 kalori arasi aliyorum. haftanin 5 gunu 1 saat acik havada yuruyus yapiyorum.

cok guzl

kizlar benim bugun besinci gunum ve dun aksam yediden sonra ilk defa aclik hissetmedim ve cok sasirdim

Ben 1 nisan da 82.7 ile basladim

Su an 78 kiloyum.

Evliyim 31 yasindayim.

Gunluk ortalama 1000-1200 kalori arasi aliyorum. haftanin 5 gunu 1 saat acik havada yuruyus yapiyorum.
cok fazla vermisin ama 1 ayda canm ne kadar saglikli bilmiorum bence biraz yavastan git onerim. yuruyus onmli benmde bebegm var hava serin cikamiorum mayista insallah bende sole bi tatktik yaptim gunduz 2 gr yiyorum sabah kahvalti aksam ustu corba tamam . inan dun aksam sok oldum toktum ki ben ole bi hale geldimmki aklim fikrim yemekteydi demekki diorum irade sahibi olmak lazim ama kendimi begenmiorum arrik . tak etti canima vallahi hicboseyim olmuo ustume ama en buyuk hatam kilolu hamile kaldim cok buyuk hata nasil olsa kilo alcam hamlile kalinca dedim yedim 75le hamile kaldim

ne guzel herkes kendine gore bi mtat uyguluyor aynen cok haklisin sen baya vermisin ama boyun uzunmus sanslisin canm. ben bidik boy :) bende gunduz 200 gr yiyorum zaten coxuk temizlik hwmwn yedi oluo saat anlamiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…