• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saat 10 kadar vakt var bir katkdada siz bulunun dostlarmz iin

kocasinatapiyo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2009
1.119
3
116
İstanbul
KIZLAR migrosta haywanlar ıcın sepet hazırlamıslar onlar ıcın aldıgınız bır mama bır haywanın bır gece tok uyuması demek lütfen arkdaslar daha wakıt warken mıgroslara gıdın we mama bagısında sızde bulunun bu bagıslar tuzla we hastaldakı barınaklara dagıtılacak ınanın kı 1 mılyona bıle mama war eğer boyle bır yardımda bulnuursanız bır gece bır can sızın sayenızde tok karnına uyuyacak

Kampanya bugüne özeldi sanırım.
Migrosun sanal marketi Kangurum< 1 dan her istediğin zaman, istediğin barınağa yardım gönderme imkanı var.
Her barınağın orada adresi ve ihtiyaçları yazıyor.
Süt, bisküvi, makarna gibi insanlara basit gelen ama dostlarımız için çok önemli olan yiyecekler de gönderilebiliyor.

Kampanya bugüne özeldi sanırım.
Migrosun sanal marketi Kangurum< 1 dan her istediğin zaman, istediğin barınağa yardım gönderme imkanı var.
Her barınağın orada adresi ve ihtiyaçları yazıyor.
Süt, bisküvi, makarna gibi insanlara basit gelen ama dostlarımız için çok önemli olan yiyecekler de gönderilebiliyor.
aaa çok sewındım çok ıyı yaa ben bunu bılmıyordum keske daha öncedende bılseydım teşşekkurler

aaa çok sewındım çok ıyı yaa ben bunu bılmıyordum keske daha öncedende bılseydım teşşekkurler

Rica ederim. Bir yararım olduysa sevinirim.

Bu vesile ile bilmeyenlere ufak bir açıklama yapmak istiyorum.
Kangurum sitesinde, sayfanın alt kısmında bağış bölümü var.
Kredi kartı ile birkaç dk. da gönderilebiliyor.
1-2 gün içinde yerine ulaştırılıyor. Üstelik kargo ücreti alınmıyor.a.s

Rica ederim. Bir yararım olduysa sevinirim.

Bu vesile ile bilmeyenlere ufak bir açıklama yapmak istiyorum.
Kangurum sitesinde, sayfanın alt kısmında bağış bölümü var.
Kredi kartı ile birkaç dk. da gönderilebiliyor.
1-2 gün içinde yerine ulaştırılıyor. Üstelik kargo ücreti alınmıyor.a.s
süper inşallah yardım eden çıkar

Back