• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sa renklerinden anlarm diyenn ?

cceylin

Guru
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2008
1.866
6
358
İstanbul
arkadaşlar saç boyama konusunda oldukça tecrübesizimm bi yardım edin Allah aşkına yaaa,kendi saç rengimi ve istedigim kişinin resimlerini koyuyorumm. bu arada benim saçlarımda hiç boya yok.kızın saç rengini ve benim o rengi tutturmak için hangi renk kullanmam gerektiğini yazarsanız çok sevinirim....

bu benm saç rengimm:

my.php
[/URL][/IMG]
bu da istedigim kişinin resimleri,bir kaç tane koyuyorum....

48_3.jpg

i1lgsn.jpg

95921.jpg

S--

koyu kestane bakır diyen oldu
1793_buyuk.jpg

bir de palettenin çikolata kahvesini dene diyenler oldu saçlarım koyu oldugu için ancak olurmuş....
KVM30366_213.jpg

Son düzenleme:
palette çıkolata kahve baya koyu oluyo cnm ben geçen sene yapmıştım ilk yaptığımda falan siyah oldu sonra açıldı biraz ama bana koyu geldi kutusundaki gibi olmadı bana satan bayan koyu oluyo dedi ama ben pek inanmamıştım boyamadan önce saçlarımda karamel kumral tonlarındaydı..tabi sen bilirsin.ben saçımı ilk koleston çıkolata kahveye boyamıştım daha açık olmuştu.bide kolestona bak istersen.

palette çıkolata kahve baya koyu oluyo cnm ben geçen sene yapmıştım ilk yaptığımda falan siyah oldu sonra açıldı biraz ama bana koyu geldi kutusundaki gibi olmadı bana satan bayan koyu oluyo dedi ama ben pek inanmamıştım boyamadan önce saçlarımda karamel kumral tonlarındaydı..tabi sen bilirsin.ben saçımı ilk koleston çıkolata kahveye boyamıştım daha açık olmuştu.bide kolestona bak istersen.

teşekkür ederim canım... bu resimdeki daha farklı bişymiş gibi geliyo bana yaa sankli içinde kızıllık da varmış gibi....

95921.jpg

bu saç için şunu söyliyim benimkinin aynısı şuan...ben koyu kahveden kurtulmaya çalışıyorum...lorealin kestane şekeri yapmıştım kızıl gibi duruyo ama kızıl değil..

ama benimde istediğim renk kumral - koyu kumral arası bişeler...bakalımm :icecream:

95921.jpg

bu saç için şunu söyliyim benimkinin aynısı şuan...ben koyu kahveden kurtulmaya çalışıyorum...lorealin kestane şekeri yapmıştım kızıl gibi duruyo ama kızıl değil..

ama benimde istediğim renk kumral - koyu kumral arası bişeler...bakalımm :icecream:

ışıkta çok kızıl gibi mi duruyor??? cevap yazdıgınınz için tşk.ler....a.s.

bu bence açık kahve gbi ama kızıllıkta var yani iki boyayı karıştırmış olabilirler bi renk katoloklarına bak bulursun canım:)

evet canım kızıl gibi duruyo..lorealin kestane serisine bakablirsin..resimlerden de anlarsın zaten...kumral saçın arasına kestane yapmışlar bu resimde

kızlar saçlarımda hiç boya olmadıgı için yapınca çok koyu olur die korkuyorum:((( en iyisi ilk boyma için kuaföre gitmek sanırım....

Back