Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sa kartmak iin neriler

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

pelin83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
86
Yer
Çanakkale
arkadaşlar saç çıkartmak için bildiğiniz bir formül varmı acaba??? ama kesin sonuç olmalı...varsa çokk memnun olurum ..:Saruboceq:

zeytinyağını ısıt saçına masaj yap diplerine ahh keşke benimde dökülmem dursada saç çıkarmak için çabalasam.

Zeytinyağı saç çıkarıyor mu ki? Yağlar ince telli saçlarda dökülme yapıyor ve bende de yaptı.

sarımsak ıyı gelıyomus canım
bı tanıdıgımızın bı kısım sacı dokulmus acılmıs baya sarımsak suruyomus ıyı geldıgını soledı sende deneybılırsın..
bıde aktarlarda sabun ve sampuan var onları deneyebılırsın ıkısını pes pese kullancaksın

sağolun arkadaşlar ama sarımsağı da zeytin yağını da denedim...sarımsak çok çok kötü kokuyor ..haftalarca kokusu çıkmıyor..şuan sığır ilğini yapıyorum..geçen yıl yapmıştım da..kuaför bayan ne yapıyorsanız kesinlikle devam edin ,yeni saçlar geliyor demişti..

Yani sığır iliği iii geliyor olabilir ancak yıkaması çok zahmetli ayrıca yıkarken bayaa saç dökülüyor..

benim eskiden saçım çok gürdü ancak 2002 yılında stresten çok döküldü ve giden saçlar yerine gelmedi ...neler neler yaptım ama işe yaramadı..suan BARıZ BıR ŞEKıLDE erkek tipi saç dökülmem var ..çok uzun zamandır da saçım dökülmüyordu.bugünlerde biraz var ama sonbahardan zannediyorum

kısacası arkadaşlar saçımda çoook seyrelme var ve ben mutlaka yeni saç getirtecek bişeyler yapmam lazım..yoksa bu gidişle kel kalacağım....önerilerinizi bekliyorum

valla canım doktora gittinmi minoksil falan vardı erkek tipi dökülme için iyi geliyormuş.benimde 1.5 2 yıldır dökülmem var ama açılmama olmadı şükürler olsun ama azaldı saçlarım tabi farkediyorum yarın son kez dermatoloğa gitcem demir b12 testi yaptırcam diyet ve sıkıntı bu hale getirdi daha büyük bişeylerim olmasın bunada şükür ama psikolojim gittikçe bozuluyor rüyalarıma giriyor eski saçlarım çok zor bir durum yarın doktora yalvarcam nerdeyse dökülmemi durdurtun eski saçlarımı geri getircek ilaçlar verin bana diye komik ama durumum bu.

ya canım valla hamilelik dşündüğüm için kullanamıyorum..benimde öyle belli bir yerde açılma yok ama seyrelme var..su karanfil olayını ve üzüm çekirdeğini deneyeceğim..bakalım inş ii olur
:sm_confused:

Back