• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar sa grletiren formll

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

SipidiGonzales

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2009
753
3
296
Diğer
merhaba kızlar, uzun zamandır formu inceliyordum ve aranıza katılmaya karar verdim:teytey: benimde saçlarım ince telli ve seyrek. bende internette araştırırken bi formül buldum sizlerle paylaşmak istedim.. daha önce deneyenler varsa lütfen yazsın..

SAÇLARI GÜRLEŞTİREN ŞİFAKI BİTKİLER
100 GR. DUL AVRAT OTU KÖKÜ,100 GR. ISIRGA OTU KÖKÜ, 60GR ŞİMŞİR AĞACI YAPRAĞI, 2 LİTRE SİRKE İÇİNE BIRAKLIR VE 8GÜN SICAK YERDE DİNLENDİRDİKTEN SONRA SÜZÜLÜR. BU SIVA İLE KAFA DERİSİNE MASJ YAPILIR ÇOK KISA ZAMANDA SAÇLARINIZIN GÜRLEŞTİĞİNİ GÖRECEKSİNİNZ

kızlar hala deneyemedim bunu yaa:( şimşir ağacı yaprağını bulamadım hala, aktara dedim getirtecek ama ne zamaannnn.... kimsede cvp yazmamış sanırım deneyen de yok..

valla arkadaşlar şu saç dökülmesinde 3 dermatolog gezdim çok araştırma yaptım ama saç gürleşmesi bana çok saçma geldi şöyle anlatm aynısını 5 ay önce doktoruma sormuştum saçım tekrar gürleşir mi diye hayır dökülenler çıkar ama bir insanın genlerine bağlı bişey dedi yani kafasındaki kök sayısı az ise ne yaparsan yap mümkün değil dedi ama amacın dökülenlerin çıkmasındansa , kiii benimde oyleydi yavaş yavaş çıkıyor, ampulleri önerebilirim size bepanten,bemiks,evigen.

valla arkadaşlar şu saç dökülmesinde 3 dermatolog gezdim çok araştırma yaptım ama saç gürleşmesi bana çok saçma geldi şöyle anlatm aynısını 5 ay önce doktoruma sormuştum saçım tekrar gürleşir mi diye hayır dökülenler çıkar ama bir insanın genlerine bağlı bişey dedi yani kafasındaki kök sayısı az ise ne yaparsan yap mümkün değil dedi ama amacın dökülenlerin çıkmasındansa , kiii benimde oyleydi yavaş yavaş çıkıyor, ampulleri önerebilirim size bepanten,bemiks,evigen.

peki bu ampülleri nasıl kullanacaz....yanlız kullanılmıyodur heralde..içine bitkisel yağ mutlaka konuluyodur..cvp yazarsan sewinirim..

evet 3ünden bir kapa döküyoruz birazda badem yağı ile karıştırıp en az 3 saat tutuyoruz.

Back