Şampuan ve Saç Kremleri Sa en iyi temizleyen ampuan

beliss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2009
412
6
96
Diğer
arkadaşlar merhaba...saçları gerçekten gıcır gıcır temizleyen bir şampuan biliyormusunuz?ben çok marka ve ürün denedim.ama hiç istediğim sonucu alamadım.şu an gliss kullanıyorum ama hiç memnun değilim.profesyonel salon ürünü de denedim ama ertesi gün gene kirleniyor.benim saçlarım ince telli,düz ve normalden yağlıya dönük.arındırıcı iyi bir şampuan bulmam lazım.piyasadaki şampuanlarda bunu bulamıyorum.hepsi ya hacim veren,yok besleyen,yok renk koruyan falan filan.aslında keratese dışında iyi profesyonel bir ürün arıyorum.biçok arkadaşım kerastese den memnun değiller.kuaförümün dediği bişi aklıma takıldı mesela.bu marketlerde satılan normal şampuanlarda o kadar çok kimyasal varmış ki (en bilinenide blendax mış)saçı temizleyeceğine ağırlaştırıyormuş.ve ben artık yeni ürün denemekten bıktım şampuanımı bulup onda devam etmek istiyorum...

ben bioxcin saç dökülmesine karşı bitkisel şampuanı kullanıyorum canım. kuru/normal saçlar için olanı. saçlarım dökülmüyor ama marketlerde satılan 'kozmetik' şampuanları kullamak istemiyorum, onların faydası olmadığını düşünüyorum. şampuanımdan memnunum. a.s.

canım bence inanma onlara cunku sonucta bu yiyecek bisey degil mutlaka icinde kimyasal olcak. ama yinede sen bilirsin

toni guy (umarım doğru yazmışımdır) ürünlerini kullanmıştım bir ara çok güzeldi.sonra taşındık bulamadım kaldı. saçımda kepeklenme oldu head&shoulder mentollü aldım harika ya:) kafa derim ferahladı. hem arada şampuan değiştirmek saç için iyiymiş

ben gliss kur dan cok memnumm canlandirdi saclarimi hemde cok kopuruyor kepekte yapmiyor..

Canım benim de saçlarım senin gibi. yani ince telli, dalgalı ve yağlı... yani bir gün yıkamasam hemen ağırlaşıyor... bende eczaneden bioxcin şampuan yağlı saçlar için kullanıyorum. inan hem kendine geldi hemde dökülmesi geçti. ama 1 ay boyunca hergün yıkamak gerekiyor. ayrıyetten krem kullanmana gerek yok... bundan sonra da değiştirmeyi düşünmüyorum. ama biraz pahalı diğer ilaçlara göre... piyasa fiyatı 25.00tl... ama benim eczacı tanıdığım var 15.00tlye alıyorum...:lepi:

bende cok merak ediyorum defne garliyi kk da cok memnun olan hanimlar var..:enbuyukkk:

benim saçımda ince telli,yağlı ve dökülüyordu.amway satinique arındırıcı şampuan aldım 13 tl yıkarken saçlarım resmen gıcırdıyor.dökülmesinede çok iyi geldi maşallah.bırakmayı düşünmüyorum

aynı şekilde ben de defne garlıyı bu konuda tavsiye edebilirim. kesinlikle temizlendiğini hissediyorsunuz...

Watsons' dan aldigim... içinde Paraben ve SLS bulundurmayan NUDE markalı şampuandan çok çok memnunum.. kime tavsiye ettiysem de çok memnun kaldılar... en önemlisi de içinde paraben ve SLS bulundurmaması. bu maddelerin saça çok fazla zararı olduğu sapğtanmış ve kanıtlanmış.. ama piyasadaki neredeyse tüm markaların içeriginde bu maddelerden mevcut.. dediğim gibi NUDE markayı öneririm...!!
ayrıca.. "haftada bir kez".. ARINDIRICI bir şampuan kullanman dilediğin sonucu verecektir.. hem saç köklerin kalıntılardan arınmış, hem saç derin de hava almış olur...
Benim kullandığım arındırıcı şampuan "Hayashi System Fit Daily Shampoo" .... Bu bahsettiğim iki markayı da kullanıyorum.. çok memnunum....

ben kepek şampuanı denemiştim bir ara çok kepek vardı.faydası olmuştu.elidor kullanmıştım.ama şimdi kullanıyorum şampuanlar etki etmiyo artık( hep kepek var off off.napıcam artıık hiçb işey fayda etmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…