• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sa dklmesini engelleyen Bemix'li tarif

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

LUBABE

hızlanmam lazımmmmm
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2008
793
0
96
44
Diğer
slm arkadaşlar bekarlığımda çalışmış olduğum kuaför salonunda patronumdan öğrendiğim ve müşterilerin memnun olduğu bir iksir badem yağı bemix iğne ve yumurtanın sarı bunların üçünü bir kasede karıştırın ve bütün saçlarınıza sürün parmak uçlarıyla ovalayın 40 dakika sonra çok sıcak su olmamak şartıyla şanpuanla yıkayın bunu ilk başladığınızda her hafta yapın en az 4 hafta sonra 15 günde bir yapın sonra ayda bir kere yapın inşallah faydasını görürsünüz ayrıca saçı çok güzel besliyor ve parlatıyor kendi kardeşimede uyğuladım ama düzenli devam etmedi az yapmış olsada faydasını gördü
inşallah faydalı olabilmişimdira.s.

rica ederim faydam olduysa ne mutlu bana bi allah razı olsun deseniz yeter bana

bana doktorum alcol,bemiks,be pantene yazdı eczanede hazırlattım kullnıyorum ama içten beslenmek önemli tabi saç dökülmesi için beslenmemede dikkat ediyorum hala dökülüyor psikolojim bozuluyor ister istemez kimsede anlamıyor işte saçın var ya demesinler çıldırıyorum yaşamayan anlamıyor maaleseff..

Back