• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sa dklmesine sper bir forml! bence bir deneyin

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

bu formül sizde nasıl bir iz bıraktı?

• Ankete Katılan
    13
  • Anket Kapalı .

94049

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2008
3.117
1
0
İstanbul
kızlar bunu sadece bir kere uyguladm ve faydasını gördüm. hem saçım canlandı hemde kökleri güçlendi dökülmüyor artık.
hemen formüle geçim...

ısırgan otu ve maydonozu ayrı ayrı kaynatın. sularını süzün ve 1 gece serin yerde bekletin.
sonra saçınıza yetecek kadar ikisinden koyun.(az miktarda) ve buna saçınıza yetecek kadar yoğurt,badem yağı ve 1 yumurta sarısı ve aktarlarda satılan saç bakım yağından ekleyin.(saç bakım yağının içinde bir çok yağ mevcut defne.çam.zencefil v.s. o yüzden faydalı ama istemesseniz eklemeden de yapabilirsiniz)

hepsini karıştırın. saçınıza sürün 30 dk. bekletin. bu karışımı 3 günde bir tekrar edin.

hepsi bu kadar deneyin yorumlarınızı bekliyorum...:teytey:sositososito

Son düzenleme:
paylaşımın için sağol canım... benimde saçlarım çok dökülüyo: deneyeceğim inşallah banada yarar...

benimde cok dökülüyor ama isirgan otunu nerden buluyorsunuz, nasil topluyorsunuz eldivenmi

benimde saçlarım dökülüyor şampuanın içine vitamin ampül filan katttım ama pek faydasını görmedim
bide bunu deneyelim bakalım.

Isırgan ve maydonoz zaten vücut için çok faydalı bitkiler. Bu kadar kaynatmayla sürmeyle uğraşacağımıza bence maydonozlu ısırganlı bir yemek yapıp üstüne de yoğurt döksek daha da faydalı olur cokacimcoook . İkisi de zayıflamak için bire bir çünkü yerimseniben Dıştan beslemektense içten beslenmekten yanayım ben süprizzzzz

hcr35
valla cok guldum yorumunaa
oruc basimiza vurduu
kiz canimi istettirdinn:roflol:
kizlar peki sac cabuk uzamasi icin ne yapabilirizzz

tamam acıkmış olabilirim o yorumu yazarken cokacimcoook Uzaması için de bir sürü yorum okudum, enteleden tut bıttım sabununa, pirinç suyundan tut da ısırgana kadar hangi birini saysam ki sana kaydirigubbakcemile3

yaa solee kolay bulunan bisey olsun
yurt disindayimm bulamamkii onlari benn

deneyen varmı arkadaşlar bu karışımı yorumlarınız nedir? faydalı olabilmişimdir inşallah

valla ben 1 ay yaptım önce döküldü zayıf olanları döktü şimdi saçı çok iyi durumda.... günde en fazla 10 tane dökülüo desem yeridir yani..

canım ben hep ısırgan otu cayı içiyorum .almanyadayım bende acep cayından yapsan olurr mu?:)cünki almanya da böyle şifalı otlar bulmak zor
olur tabi niye olmasın sonuçta aldığın ısırganı kaynatınca gene aynı olacak.. suyunu kullanacaksın...

peki bu karışımı kafada beklettikten sonra yıkayacakmıyız??

Back