Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sa dklmemi amar Sodas durdurdu

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

pembepatron

Guru
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2008
5.814
76
358
pek çok yolu dendim bioxin 1 yıl çok iyi korudu sonra avuç avuç döktü.maya kullandım prformans göstermedi.:kızgın:
anneme söyledim -kızım eskiden bukadar şampuan mı varı biz sodayla yıkardık saçımızı-dedi.
şimdi önce şampuanla yıkıyorum saçımı sonra sodayı banyo tasında çözüp onunla yıkayıp hemen duruluyorum sonuc denemeye değer.hihoyyyt
miktara gelince 2 yemek kaşığı kadar çamaşır sodasını bir tasta çözüyorum.artık dölkülmüyor.çamaşır sodası hemen her markette var.
ayrıca calgon kullanmıyorum arık 1 fincan sodayı makineye deterjana ekliyorum.harka oluyor.paylaşmak istedim:utangac:

ayrıca saçlarımdaki çıtırlık ve kabarıklık nedeniyle rahatsızken artık fönlenmiş gibi oldu.
arkadaşlar eskidenbüyüklerimiz saçlarını ya külle ya da çamaşır sodasıyla yıkarmış

iyi edelim derken tamamen kötü olmasın bi de?saçımda çamaşır sodası düşünemiyorumm beyazlatmasın saçlarımızı:)

DENERSENıZ BANA HAK VERECEKSıNıZ.1 tas suya 1 yemek kaşığısoda atıp yıkayın sonra iyice durulayın

çamaşır sodasını makinemde kireç çözücü olarak kullanıyorum sonuçtan memnunum ama saçımda düşünemiyorum:1shok:

ya bence herkese ıyı gelmeyebılır,ona kalırsa eskılerde çiban cıkınca ustune ıse gecer derlermıs sımdı yapsak pek hos sonuclar ortaya cıkmaz cunku sımdıkı yedıklerımız ıctıklerımız cok farklı oncekıler hep kuru uzum falan tarzı yıyeceklerle beslendıklerı ıcın herseylerı saglammıs masallah bılemıyorum ama bana pek guvenılır gelmedı,tabı denemek ısteyene sozum yok,paylasımın ıcın tesekkurler yerimseniben

arkadaşın dalga geçtiğini sanmıyorum kendisinde denemiş ve faydasını görmüş herkezin kendi tercihi bu kadar insanın saçını yakmak gibi bi niyeti yoktur herhaldeşakkıdı

Back
X