S3 güncelleme sonrası rehberin açılmama sorunsalı hakkında bilgisi olan?

Sorcha

Bir arkadaşa bakıp çıkıcam.
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
8.682
3.214
448
iyi geceler herkese ...

Gece gece, sinirlerim tepeme çıktı . Telefonum S3, güncelleme geldi telefonuma. 4.3 güncellemesi.

Yükle dedim. Yükledi ... Telefonumun içeriği değişti , güzel oldu beğendim aslında, Fakat rehberim açılmıyor !!!

Kişi listesi yükleniyor diyor ! Çarpıcam şimdi telefonu duvara

Böyle olan, başına gelen var mı ? Napabilirim sizce ?

Son düzenleme:
bi arkadaşında klavyesi f klavye olmuştu şifresini giremiyordu güncellemede hatalar var demekki geçmiş olsun

s3 belalı telefon bazen takılıyor

işte şimdi o müthiş öneriyi vericem sana:
.......................

kapatıp açmayı denedin mi

bi arkadaşında klavyesi f klavye olmuştu şifresini giremiyordu güncellemede hatalar var demekki geçmiş olsun

Teşekkür ederim . Bu güncelleme geri alınmıyor mu ?

Google Amca da araştırdım bulamadım

Kişi listesi güncelleniyor diyor. Kaç dakika da güncelleyecek ki ?
Sabaha kadar öyle dursun, güncellemezse, fabrika ayarlarına dönmeyi deneyeceğim.

Facebook uygulamasını aç / seçenekler / ayarlar en aşağıda diğer ayarlar da kişileri senkronize et / senkronize etme yi seç bakalım düzelecek mi

Facebook uygulamasını aç / seçenekler / ayarlar en aşağıda diğer ayarlar da kişileri senkronize et / senkronize etme yi seç bakalım düzelecek mi

Keşke bu güncellemeyi yapmasaydım. Kafama tüküreyim.

Dediğini yapmaya çalıştım. Ayarlar dedim de ekran kapkara :)

Sıyırcam şimdi. Fabrika ayarlarına dönsem ?

Ekran neden karardı ki Allah Allah... Fabrikaya dön o zaman başka yapacak birşey yok

Ekran neden karardı ki Allah Allah... Fabrikaya dön o zaman başka yapacak birşey yok

O kadar sinirlendim ki, yedeklerimi bile almadan fabrika ayarlarıma döndüm.
Ohhh gitti, fotoğraflarım, videolarım her şeyim

O kadar sinirlendim ki, yedeklerimi bile almadan fabrika ayarlarıma döndüm.
Ohhh gitti, fotoğraflarım, videolarım her şeyim

Bence yapılabilecek pek de fazla birşey yoktu üzülme ama keşke alsaydın çok önemli şeyler var mıydı

Son düzenleme:
Bence yapılabilecek pek de fazla birşey yoktu üzülme ama keşke alsaydın çok önemli şeyler var mıydı

Aynen, napalım... yapılacak pek bir şey yoktu .
İşte internetten kaydettiğim 100ü geçkin foto vardı. Saç baş ama napalım. Çoğunu ALLAHtan internet sitelerime attığım için. Tekrar geri indirebilirim :) Müziklerim gitti o kadar :)

Sağlık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…