• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

S3 güncelleme sonrası rehberin açılmama sorunsalı hakkında bilgisi olan?

Sorcha

Bir arkadaşa bakıp çıkıcam.
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
8.682
3.214
448
iyi geceler herkese ...

Gece gece, sinirlerim tepeme çıktı . Telefonum S3, güncelleme geldi telefonuma. 4.3 güncellemesi.

Yükle dedim. Yükledi ... Telefonumun içeriği değişti , güzel oldu beğendim aslında, Fakat rehberim açılmıyor !!!

Kişi listesi yükleniyor diyor ! Çarpıcam şimdi telefonu duvara :5:

Böyle olan, başına gelen var mı ? Napabilirim sizce ?

Son düzenleme:
bi arkadaşında klavyesi f klavye olmuştu şifresini giremiyordu güncellemede hatalar var demekki geçmiş olsun

s3 belalı telefon bazen takılıyor

işte şimdi o müthiş öneriyi vericem sana:
.......................

kapatıp açmayı denedin mi :60:

bi arkadaşında klavyesi f klavye olmuştu şifresini giremiyordu güncellemede hatalar var demekki geçmiş olsun

Teşekkür ederim . Bu güncelleme geri alınmıyor mu ?

Google Amca da araştırdım bulamadım :ssz:

Kişi listesi güncelleniyor diyor. Kaç dakika da güncelleyecek ki ?
Sabaha kadar öyle dursun, güncellemezse, fabrika ayarlarına dönmeyi deneyeceğim. :(

Facebook uygulamasını aç / seçenekler / ayarlar en aşağıda diğer ayarlar da kişileri senkronize et / senkronize etme yi seç bakalım düzelecek mi :confused:

Facebook uygulamasını aç / seçenekler / ayarlar en aşağıda diğer ayarlar da kişileri senkronize et / senkronize etme yi seç bakalım düzelecek mi :confused:

Keşke bu güncellemeyi yapmasaydım. Kafama tüküreyim.

Dediğini yapmaya çalıştım. Ayarlar dedim de ekran kapkara :)

Sıyırcam şimdi. Fabrika ayarlarına dönsem ?

Ekran neden karardı ki Allah Allah... Fabrikaya dön o zaman başka yapacak birşey yok

Ekran neden karardı ki Allah Allah... Fabrikaya dön o zaman başka yapacak birşey yok

O kadar sinirlendim ki, yedeklerimi bile almadan fabrika ayarlarıma döndüm.
Ohhh gitti, fotoğraflarım, videolarım her şeyim :5:

O kadar sinirlendim ki, yedeklerimi bile almadan fabrika ayarlarıma döndüm.
Ohhh gitti, fotoğraflarım, videolarım her şeyim :5:

Bence yapılabilecek pek de fazla birşey yoktu üzülme ama keşke alsaydın çok önemli şeyler var mıydı :(

Son düzenleme:
Bence yapılabilecek pek de fazla birşey yoktu üzülme ama keşke alsaydın çok önemli şeyler var mıydı :(

Aynen, napalım... yapılacak pek bir şey yoktu .
İşte internetten kaydettiğim 100ü geçkin foto vardı. Saç baş ama napalım. Çoğunu ALLAHtan internet sitelerime attığım için. Tekrar geri indirebilirim :) Müziklerim gitti o kadar :)

Aynen, napalım... yapılacak pek bir şey yoktu .
İşte internetten kaydettiğim 100ü geçkin foto vardı. Saç baş ama napalım. Çoğunu ALLAHtan internet sitelerime attığım için. Tekrar geri indirebilirim :) Müziklerim gitti o kadar :)

Sağlık olsun ;)

Back