• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler s2014 remingtonmu?braun es2 mi?

remington cnm! braun'un sadece adı var bence!
ben geçen gün remington s9903 aldım.şuan gayet memnunum.
Remington'u kesinlikle öneririm!

canım remingtonlarda da iyon özelliği var! ayrıca nerdeyse bütün markalar saça eninde sonunda zarar veriyor.fakat remingtonun diğer markalara oranla daha az zarar verdiği söyleniyor.arkadaşımda braun es 2 var onla saçlarını yaptığımızda saçları elektriklenmişti fakat bendeki remingtonda saçlarımız elektrklenmedi.
gözlem deney sonucu bunları söylüyorum.güvenebilirsin :)

cnm bence kesinlikle remington almalısın ben daha önce satış elemanlığı yapmıştım hepsini denedim braun ve philips hikaye remington sadece kişisel bakım ürünleri yapan bi marka ve tüm dünyada çok iyi ben iki gün önce s9902 sipariş verdim alacaksan seramik teflon elmas plakaları olsun sacına minimum zararı veriyor kesinlikle remingtonnnn bende cok arastırdım inann:D

ben braun es 2 kullanıyorum sen gördün saçlarımı:))
onunla yapmıştım...ben çok memnunum.iyon özelliği sayesindede elektriklenmiyor:)
ama redmingtonda süpermiş onuda duydum ama kullanmadığım için bilemiyorum şekerim

cnm bence kesinlikle remington almalısın ben daha önce satış elemanlığı yapmıştım hepsini denedim braun ve philips hikaye remington sadece kişisel bakım ürünleri yapan bi marka ve tüm dünyada çok iyi ben iki gün önce s9902 sipariş verdim alacaksan seramik teflon elmas plakaları olsun sacına minimum zararı veriyor kesinlikle remingtonnnn bende cok arastırdım inann:D

katılıyorum bende böyle elektronik,teknoloji..vb olsun çok araştırırım.
bende alırken braun düşünüodum.Fakat satış yapan yer bile "sadece adı var braun'un" dedi.
bende 1 hafta önce remington s9903 aldım dediğin gibi seramik elmas teflon plaka ;)
kesinlikle müthiş ve çok memnunum :lepi:

çok sagolun kızlar
özlem senin saçını görmüştüm evet kuaförden çıktın sandım:)))ikiside çok güzel sanırım:)))

Back