• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şırnak demokratik özerklik ilan etti

şaka gıbı
yaptıgınız turk bayragı asıp sehıte uzulmenız zaten yapmanız gereken bırsey bunun ıcın tesekkur mu edelım
sızınle muhattap oldukca sızın gıbı goruncem
bu benı cok rahatsız eder
sızı cıddıye almamam gerektıgını anladım
bol bol cevız yıyın
oksıjen alın
ıyı gelır
Hergün terörist gecen bi koyde bunu yapmakda zor tehdit ediliyoruz ben bunu tesekkur icin söylemedim ama o özerklik ilan edilen yerlerde bole insanlarda var ufkunuz açilsin diye söyledim insanlar tek tip deil iyi gunler

Evet arkadasim2 yil biriyle goŕustu üniversitede taniştılar evlenme kararı aldilar çocugun ailesi istemedi babasi kalp krizi gecirdi falan bunlar birliktede olmuslar kiz herseyini kaybetti 3.sinifta okulunu uzatti çocuk mezun oldu ailesinin iatedigi biriyle evlendi oda okulu bi yil pat küt sürdurdu cok neseli dinine de bagli bi insandi birlikte oldugu icin psikolojisi bozuldu bidaha evlenmem kimseyle diyodu psikolojik tedavi gordu ailesini de cok uzdu intahar etti kurtuldu sonra daga cikti 2 ay sonra dondu ve bu defa öldü arada bicok olay var tabi ana özet bu.
bence arkadaşın burada bir örnek teşkil edemez. Aslında bu örneği vermendeki mantığı anlamadım ben. yani insanların pişman olabileceklerini mi anlatmaya çalışıyorsun.
1. dinine bağlı bir adam evlenmeden kızla birlikte oluyor. sonra başkasıyla evleniyor.
2. hukuk okuyor ama pat dağa çıkmaya karar veriyor.
3. pat dağdan iniyor.
4. pat intihar ediyor.
bunlar normal bir insanın yapacağı şeyler değil. arkadaşının önceden psikolojisi bozuk olabilir, başka sorunlar olabilir vs vs.

arkadaslar sıze hemen yasanılmıs bı mevzuyu anlatım arkadasımız ufkumuzun acılmasını ıstemıs bıze cahıl ve ırkcı demıs
ozellıkle Pandora_x Pandora_x oku - oku - oku
benım babam ıflas etmeden once sabun fabrıkamız vardı bızım gazıanteplıyım burda yasıyorum
tam 30 yıl olmus daha dun babam anlatıyordu bu pkk lıların nıye sesının cok cıktıgını ne zaman basladıgını
iş yerı olan esnaf olan kısıler veya yası yetmeyenlerın babaları bılır sorsunlar

aynen babamın anlattıklarını yazıyorum
yasadıgımız bolgeden oturu calısanlarımızın cogu kürt
ama bızım ısımız aıle sırketı oldugundan az calısanımız var bununda cogu mahallemızde durumu kotu olanlar turk-kurt ayırmadık en once tanıdıklarımızı aldık
ozamanlar sanayı kucuk sayılı fabrıka var
darbe zamanı durum cok kotu ıscı cıkarıyoruz mecburen ve kendı ısımızın ıscılıgını kendımız yapıyoruz
bı gun bıze bı haber geldı bı kısım grup ıs yerlerıne gelıp her ısyerıne su kadar kısı alcaksınız calıstıracaksınız dedı haberınız olsun tehtıt edıyorlar arkalarında sakladıkları sopayla gelıyorlar bunlara karsı bırlık olalım dedı
ozamanlar apo baska bı ısım altında elden kıtaplar yazıp dagıtıyormus o grup kastedılıyor

bıgun babama gelmısler bu grubun bası babamın eskı işçisi
ıcerı pat dıye gırmıs baya kalabalık grup
ıcerı gırer gırmez oh oh ıslerınız bol olsun bol olması ıslerınızın duzgun gıtmesı ıcın hepınız sızde sukadar kısıyı ıse alıp calıstıracaksınız demıs
dedemde ekmek yedıgın kabamı pıslıyorsun sen sana mı sorcam ıs yerıme kımı kac kısıyı alcagımı dıye bagırmasıyla dedemın sesını duyanlarda ellerınde sopayla gelmısler bızım ısletmeye
o oldu ve son oldu tacızı dıyor babam
ozaman ortalık cok karısıktı ve hep ulkenın karısık oldugu donemlerden yararlandılar seslerını cıkarmak ıcın sımdıkı gıbı dedı babam
ne zaman ulke butunlugu sarsıldı ne zaman gucsuzlestık ozaman tarla çiyanları gıbı cıkıp seslerını duyurmak ıstedıler ama yontemlerı hep boyleydı tehtıtle dıyor
bız korkmadık dıyor
zaten bızım buralarda pkk lıyım desen varya adamın ümüğünü sıkarlar sana okadar dıyım...
oyuzden ıcımızdekı dusman kım bılmıyoruz
,belkı komsumuz belkı ogretmenımız belkı bakkalımız hızmet edıyor bu pkk ya bılemıyoruz
bıtek allah bılıyor topunun belasını versın

Herkes hemen hemen aynı şeyi söylemiş, katılıyorum, bütün devlet kurumlarımız çekilsin o zaman.
Ayrıca Kürdistan neresiymiş arkadaşlar? Bilen varsa aydınlatsın. :D
Söylendi mi bilmiyorum, okuyamadım tüm yorumları ama madem öyle o zaman HDP'yi de toptan çekin meclisten, neticede meclis de bizim meclisimiz yani: Türkiye Büyük Millet Meclisi. Kürtler kim oluyor pardon? Van depremi olduğunda gördük hepsi devlet nerede, devlet yardım etsin diye ağlaşıyordu. İşine gelmeyince kürdistan, başın sıkışınca devlet, vatandaşlık. Oldu canım. Kürtlerin de yedikleri kaba sıçmakta üstüne yok yani.

Herkes hemen hemen aynı şeyi söylemiş, katılıyorum, bütün devlet kurumlarımız çekilsin o zaman.
Ayrıca Kürdistan neresiymiş arkadaşlar? Bilen varsa aydınlatsın. :D
Söylendi mi bilmiyorum, okuyamadım tüm yorumları ama madem öyle o zaman HDP'yi de toptan çekin meclisten, neticede meclis de bizim meclisimiz yani: Türkiye Büyük Millet Meclisi. Kürtler kim oluyor pardon? Van depremi olduğunda gördük hepsi devlet nerede, devlet yardım etsin diye ağlaşıyordu. İşine gelmeyince kürdistan, başın sıkışınca devlet, vatandaşlık. Oldu canım. Kürtlerin de yedikleri kaba sıçmakta üstüne yok yani.
sen kim oluyorsunda birkaç kişinin hatasını butun KURTLERE mal ediyorsun... Ben has be has kürdüm ve turkiye cumhuriyetine hayran bir insanım. Şuan zan altında bıraktığın kurtlere özur borcun var!!!

sen kim oluyorsunda birkaç kişinin hatasını butun KURTLERE mal ediyorsun... Ben has be has kürdüm ve turkiye cumhuriyetine hayran bir insanım. Şuan zan altında bıraktığın kurtlere özur borcun var!!!
Sen benim kastettiklerim gibi değilsen neden üzerine alındın da bu kadar rahatsız oldun?
Özür mözür dilemem, zerre kadar da umurumda değiller. Yarası olan gocunur, herkes bir yerinden tutup benim yazdıklarımı üzerine alınacaksa ohoo, işimiz var. :) Kim olduğum da seni hiç ilgilendirmiyor, geldim buraya yazıyorum, üstüne alındıysan o senin sorunun. Şahsen benim umurumda değil, ben yazar geçerim. Yarası olan gocunur, o kadar. :KK66:
Hayranlığa gelince, Türkiye Cumhuriyetine herkes hayran çünkü ona hayran olmamak elde değil. Türkiye Cumhuriyetine kurban olsun herkes.

Sen benim kastettiklerim gibi değilsen neden üzerine alındın da bu kadar rahatsız oldun?
Özür mözür dilemem, zerre kadar da umurumda değiller. Yarası olan gocunur, herkes bir yerinden tutup benim yazdıklarımı üzerine alınacaksa ohoo, işimiz var. :) Kim olduğum da seni hiç ilgilendirmiyor, geldim buraya yazıyorum, üstüne alındıysan o senin sorunun. Şahsen benim umurumda değil, ben yazar geçerim. Yarası olan gocunur, o kadar. :KK66:
Hayranlığa gelince, Türkiye Cumhuriyetine herkes hayran çünkü ona hayran olmamak elde değil. Türkiye Cumhuriyetine kurban olsun herkes.
ben şuraya yazsam "turklerin yedikleri kaba sıçmakta uzerine yok" diye sen kendini ayrı mı tutucaksın.. Bir kurt olduğuma gore benide anamı da babamı da içine katıyorsun. Evet vatanım uğruna kurban olurum bu ulkenin tek bir toprağı için canımı veririm. Turkiye cumhuriyetinin vatandaşı olmaktan gurur duyuyorum...
bir yeri toparliyayım derken başka bir yeri batırıyorsun...

ben şuraya yazsam "turklerin yedikleri kaba sıçmakta uzerine yok" diye sen kendini ayrı mı tutucaksın.. Bir kurt olduğuma gore benide anamı da babamı da içine katıyorsun. Evet vatanım uğruna kurban olurum bu ulkenin tek bir toprağı için canımı veririm. Turkiye cumhuriyetinin vatandaşı olmaktan gurur duyuyorum...
bir yeri toparliyayım derken başka bir yeri batırıyorsun...
Gurur duymana sevindim.
Öyle bir laf etsen kesinlikle üzerime alınmam, ayrı tutarım, yediğim kaba sıçmıyorsam eğer, anlatabiliyor muyum? Bir şeyi üzerime alınabilmem için bahsedilen şeyi ucundan kıyısından da olsa yapmış olmam gerekir ya da şöyle söyleyeyim; ucu bana dokunmuyorsa üzerime alınmam. Ciddiyim. Ama sen olayı kendi anne babana bile getirdin. Ben içine katmadım, sen dahil ettin. Ucu sana dokunuyorsa üzerine alınırsın, dokunmuyorsa alınmazsın. Toparlarım ya da batırırım, bu benim yorumum ve katılmak, aynı görüşte olmak zorunda değilsin. Ha ben o yorumu yaparken "sözüm meclisten dışarı" diye eklemesini de bilirdim ama onu okuyan birinin bunu anlayacak zeka seviyesine zaten sahip olduğunu düşündüğüm için ekleme gereği duymadım. Yarası olan gocunur, olmayan gocunmaz, bu kadar basit. Ben normalde kürtleri ciddiye almıyorum ama keyifli anıma denk geldiği için sana cevap verdim, söyleyeceğimi söyledim. Nasıl anlaşıldığı benim için çok da önemli değil. Sen şuraya istediğini yaz, önemli değil benim için.

Gurur duymana sevindim.
Öyle bir laf etsen kesinlikle üzerime alınmam, ayrı tutarım, yediğim kaba sıçmıyorsam eğer, anlatabiliyor muyum? Bir şeyi üzerime alınabilmem için bahsedilen şeyi ucundan kıyısından da olsa yapmış olmam gerekir ya da şöyle söyleyeyim; ucu bana dokunmuyorsa üzerime alınmam. Ciddiyim. Ama sen olayı kendi anne babana bile getirdin. Ben içine katmadım, sen dahil ettin. Ucu sana dokunuyorsa üzerine alınırsın, dokunmuyorsa alınmazsın. Toparlarım ya da batırırım, bu benim yorumum ve katılmak, aynı görüşte olmak zorunda değilsin. Ha ben o yorumu yaparken "sözüm meclisten dışarı" diye eklemesini de bilirdim ama onu okuyan birinin bunu anlayacak zeka seviyesine zaten sahip olduğunu düşündüğüm için ekleme gereği duymadım. Yarası olan gocunur, olmayan gocunmaz, bu kadar basit. Ben normalde kürtleri ciddiye almıyorum ama keyifli anıma denk geldiği için sana cevap verdim, söyleyeceğimi söyledim. Nasıl anlaşıldığı benim için çok da önemli değil. Sen şuraya istediğini yaz, çok da önemli değil benim için.
sana cevap yazmaya tenezzul etmiycem. TERBİYESİZ...

Kurtlere yapılan pozitlf ayrımcılıktan ben de hoslanmıyorum fakat "kurtleri ciddiye almıyorum, hadi yine iyi anıma denk geldin" nasıl bir cumledir? NAsıl bir kibirdir?

Kurt kokenli cok arkadasım var, cogu da bebem gibi Turk vatandaslıgını iliklerine kadar hisseden insanlar.

LAfınızın nereye gittigine dikkat edin biraz arkadaslar, ayıptır.

Son düzenleme:
Kurtlere yapılan pozitlf ayrımcılıktan ben de hoslanmıyorum fakat "kurtleri ciddiye almıyorum, hadi yine iyi anıma denk geldin" nasıl bir cumledir? NAsıl bir kibirdir?

Kurt kokenli cok arkadasım var, cogu da bebem gibi Turk vayandaslıgını iliklerine kadar hisseden insanlar.

LAfınızın nereye gittigine dikkat edin biraz arkadaslar, ayıptır.

işte o kadar gereksiz insan varki insanı zorla farklı yere itiyorlar. O anlık ofkeme yenilsem çok farklı olurdu işin sonu. Ama ben tavrımdan da tarzımdan da hiç odun vermiycem..

Ayrıca Kürdistan neresiymiş arkadaşlar? Bilen varsa aydınlatsın. :KK70:
Genelleme yaptığınız için sizi kınıyorum.

Wurstria hem genelleme yapıp hem üstüne alma seni kastetmedim muhabbetine giriyorsunuz. Ülkemizi savunurken bu şekilde rencide etmek doğru değil.

Wurstria hem genelleme yapıp hem üstüne alma seni kastetmedim muhabbetine giriyorsunuz. Ülkemizi savunurken bu şekilde rencide etmek doğru değil.
ulkeyi savunucaksa ulke duşmanı birine savunsun. Ben kaç mesajımda diyorum ki ben TC aşığı biriyim. Ulkemi çok seviyorum.
ısrarla beni kışkırtıyor.

ulkeyi savunucaksa ulke duşmanı birine savunsun. Ben kaç mesajımda diyorum ki ben TC aşığı biriyim. Ulkemi çok seviyorum.
ısrarla beni kışkırtıyor.
Arkadaşımız savunma moduna geçtiği için öyle yazdım. Ben sizn yazdıklarınızı gayet iyi anladım. Zaten o iğrenç örgüt yandaşları hepimizden daha özgür bir şekilde fikirlerini söylüyorlar bende bunu çözemedim ben o kadar rahat siyasi düşüncemi ortaya atamıyorum ama lafa bakarsan onlar baskı altında biz üstün vatandaş :KK70:

Gurur duymana sevindim.
Öyle bir laf etsen kesinlikle üzerime alınmam, ayrı tutarım, yediğim kaba sıçmıyorsam eğer, anlatabiliyor muyum? Bir şeyi üzerime alınabilmem için bahsedilen şeyi ucundan kıyısından da olsa yapmış olmam gerekir ya da şöyle söyleyeyim; ucu bana dokunmuyorsa üzerime alınmam. Ciddiyim. Ama sen olayı kendi anne babana bile getirdin. Ben içine katmadım, sen dahil ettin. Ucu sana dokunuyorsa üzerine alınırsın, dokunmuyorsa alınmazsın. Toparlarım ya da batırırım, bu benim yorumum ve katılmak, aynı görüşte olmak zorunda değilsin. Ha ben o yorumu yaparken "sözüm meclisten dışarı" diye eklemesini de bilirdim ama onu okuyan birinin bunu anlayacak zeka seviyesine zaten sahip olduğunu düşündüğüm için ekleme gereği duymadım. Yarası olan gocunur, olmayan gocunmaz, bu kadar basit. Ben normalde kürtleri ciddiye almıyorum ama keyifli anıma denk geldiği için sana cevap verdim, söyleyeceğimi söyledim. Nasıl anlaşıldığı benim için çok da önemli değil. Sen şuraya istediğini yaz, önemli değil benim için.

Ben kürdüm. Beni ciddiye alman veya almaman önemli değil. Ama bu ülkeyi oluşturan unsurlar vardır. Çingenesinden tut çerkesi tatarı gürcüsü zazası.... Herkes birbirini vatanını ve vatandaşlarını sevmek zorundadır. YA SEV YA TERKET!

Kaçan kovalanır mantığı burada da işliyor belli ki. Ciddiye almıyorum diyorum, bu defa özel mesaj atıyorsunuz. Kimse ban yesin istemiyorum arkadaşlar o yüzden buradan uyarıyorum, özelden mesaj atıp durmayın aksi takdirde banlanacaksınız belli yani. Buraya kim ne yazarsa yazsın, bana ne ama özelden de rahatsız edemezsiniz. Şikayet etmek istemiyorum şimdilik, ilk ve son uyarım.

Back
X