• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sırf hamileliğim için özel sağlık sigortası yaptırdım ama....:((((((((((((

Pepuke

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
1.552
44
158
Arkadaşlar herkese merhaba hayırlı cumalar...yaa bana yardımcı olursanız acaip sevincem,sorunum şöyle.geçen haziranda 26haftalıkken erken doğum yaptım bebişimi kaybettim.doğumum devlet hastanesinde oldu.bana yapılan muameleleri uzun uzun anlatıp sizin de sinirinizi zıplatmak istemediğimden buraları kısaca geçiyorum.Allah kimseyi devletin eline düşürmesin,eksikliğini de göstermesin.kısacası hemşirelerden,hasta bakımından falan hiç memnun kalmadım.acılı zamanlarımı atlatıp hayata dönünce bi arkadaşımın tavsiyesiyle özel sağlık sigortası yaptırdım.bu doğumu da kapsayan,sadece yatarak olan tedavileri,ameliyatları kapsayan bir sigorta.ilk 5ay hamile kalmamam gerekiyordu doğumdan yararlanabilmem için ama o kadar dikkat etmemize rağmen resmen bi mucize gerçekleşti ve ben farkında olmadan beş ayın dolmasına 3 hafta kala hamile kalmışım.hemen sigortacımı arayıp tanıdık olduğu için açıkça durumu anlattım.bana bişey yapamayacağını,ancak doktorumun bişeyler yapabilme insiyatifi olduğunu söyledi.sanırım doğum esnasında doktorum erken doğum gibi rapor yazarsa sigortadan yararlanabilirim.aksi taktirde sigortam yanacak.daha doktora gitmedim.çarşamba günü hem muayeneye hem de eşimle konuşmaya gitçez.ne diyeceğini hiç kestiremiyorum.acayip endişeliyim.başka doktor arayışlarına girmek istemiyorum doktorumu çok sevdim.fikri olan var mı aranızda?nolur tecrübelerinizi paylaşın.ay bebişimin sağlığını mı düşünüyüm sigortayı mı yaaaa o kadar korun dikkat et hiç beklemediin anda bebişin sana gelsin.kurban olduğum Rabbim sen istemedikce yaprak kımıldamaz.bizim planımız da neymiş sen istediin kadar yırtın ilahi takvime göre ilerler herşey işteee.amenna ve saddekna.kızlar yorumlarızı bekliyorum lütfen...:14::14::14:

Mesajı yazalı 2saat olmuş hadi bacılarım yaa mübarek cumanın hatrına bi yardım ediiiiiinnnn:14:

sonuçta 3 hafta kala hamile kaldın. inşallah yapan brini bulursun tanıdık dr lazım bi nevi. dr da kendini tehlikeye atmaz

sonuçta 3 hafta kala hamile kaldın. inşallah yapan brini bulursun tanıdık dr lazım bi nevi. dr da kendini tehlikeye atmaz

Dimi yaa sağol canım inşallah doktorcum yapar.bu konudaki prensiplerini bilmiyorum işte gidicem söylicem ve ögrencem ama şu zaman da hiç geçmiyo yaa:53:

Pepuke merhabalar,
Sigorta ile ilgili olan durumunuzda nasıl bir gelişme oldu merak ettim. Bir yol bulabildiniz mi acaba?

Pepuke merhabalar,
Sigorta ile ilgili olan durumunuzda nasıl bir gelişme oldu merak ettim. Bir yol bulabildiniz mi acaba?

Pepuke merhabalar,

merhaba,sigortam patladı canım işe yaramadı.geçen hafta ufak bir kanama geçirdim 8 gün hastanede kaldım sigorta provizyon vermedi cebimizden ödedik.

Canim oncelikle cok cok gecmis olsun Allah bir daha korusun sigorta ile ilgili benzer bir durum benim de basima geldi o yuzden sordum sana bir yol bulabildiniz mi diye ne yapalim artik bebisler saglikli dogsun da yeter bir sekilde halledilir gerisi

Back